Λεμόνι και σόδα – Ο συνδυασμός που είναι 1000 φορές δυνατότερος από την χημειοθεραπεία

Λεμόνι και σόδα – Ο συνδυασμός που είναι 1000 φορές δυνατότερος από την χημειοθεραπεία  Λεμόνι και σόδα – Ο συνδυασμός που είναι 1000 φορές δυνατότερος από την χημικοθεραπεία…  Και όμως δεν είναι ψέματα… Ο συνδυασμός λεμο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ

ΓΙΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ Αποφεύγετε να ανοίγετε το φούρνο όταν ψήνεται το κέικ. Για να δείτε αν το κέικ σας είναι ψημένο, τρυπήστε με ένα μαχαίρι την αναγραφόμενη ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Τα τρόφιμα που ΔΕΝ πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο Το ψυγείο είναι κατά κανόνα απαραίτητο όταν θέλουμε να αποθηκεύσουμε φαγητό. Ωστόσο, υπά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΙΓΙ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΙΓΙ Η μαρέγκα φτιάχνεται μόνο από ασπράδια αυγών. Μπορείτε να φτιάξετε μαρέγκα, διαχωρίζοντας τους κρόκους από τα ασπράδια (προσέχοντας τα ασπ...

Διαβάστε περισσότερα »


Με ποια σειρά να ανακατέψω τα υλικά για το κέικ;

Με ποια σειρά να ανακατέψω τα υλικά για το κέικ; Ξεκινήστε πάντα ανακατεύοντας το βούτυρο (αφού έχει πρώτα μαλακώσει) με τη ζάχαρη. Προσθέστε στη συνέχεια τα αυγά (ή άλλα υγρής μορφής υλικά...

Διαβάστε περισσότερα »


Να χρησιμοποιήσω βούτυρο, λάδι ή ηλιέλαιο στις συνταγές γλυκών;

Να χρησιμοποιήσω βούτυρο, λάδι ή ηλιέλαιο στις συνταγές γλυκών; Το βούτυρο δίνει πιο εκλεπτυσμένη γεύση στα γλυκά μας σε σχέση με τη μαργαρίνη. Χρησιμοποιήστε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΛΑΣΟ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΛΑΣΟ Λιώστε 200γρ. κουβερτούρας στο μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων (βάσει των οδηγιών χρήσης). Προσθέστε 40γρ. βούτυρο και 60γρ. ζάχαρη άχ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΚΑΝΑΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΚΑΝΑΣ Σε ένα γυάλινο μπολ, σπάστε σε κομματάκια την κουβερτούρα. Βράστε 200ml κρέμας γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και περιχύστε την κουβερτούρα. ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΥΩΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΣΑΣ

ΛΥΩΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΣΑΣ Για να λιώσετε εύκολα και γρήγορα την κουβερτούρα σας, σπάστε τη σε κομματάκια με το χέρι και τοποθετήστε τη σε ένα γυάλινο μπολ. Λιώστε τ...

Διαβάστε περισσότερα »


Αυτή είναι η μαγική σως που καταστρέφει την χοληστερίνη καθαρίζοντας τις φλέβες μας. Προσφέρει μακροζωία

Αυτή είναι η μαγική σως που καταστρέφει την χοληστερίνη καθαρίζοντας τις φλέβες μας. Προσφέρει μακροζωία Για την σως θα χρειαστούμε… 300 γραμμ. σκόρδο. 500 γραμμ. κρεμμύδια. 1.5 Λίτρο μυλόξιδο. 1 κιλό μέλι.  Πως θα φτιάξουμε την σως; Λιώνουμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΕΛΕΙΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ...ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ

ΤΕΛΕΙΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ...ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ Θέλετε να ελέγξετε αν το λάδι στο οποίο θα τηγανίσετε έχει την ιδανική θερμοκρασία; Μισοβυθίστε εκεί μια ξύλινη οδοντογλυφίδα ή ένα ξύλινο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΛΜΥΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΡΕΓΓΑ

ΞΑΛΜΥΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΡΕΓΓΑ Ορισμένες φορές τα φιλέτα καπνιστής ρέγκας που βρίσκουμε στο εμπόριο είναι υπερβολικά αλμυρά. Τι κάνουμε; Μπορούμε να τα βυθίσουμε σε ένα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΖΥΜΗΣ ΠΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΖΥΜΗΣ ΠΙΤΣΑΣ Κάνατε τον κόπο και φτιάξατε σπιτική ζύμη για πίτσες; Καλό είναι να την διατηρήσετε σωστά μέχρι την ώρα που θα ψήσετε τις πίτσες: Ανοίγουμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ Ακόμα και να καθαρίζεις τακτικά τα σιδερένα τηγάνια σου (και γενικότερα όλα τα σιδερένια σκεύη μαγειρικής) που και που είναι φυσικό να εμφ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΙΑΤΩΝ

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΙΑΤΩΝ Το σφουγγάρι της κουζίνας έρχεται σε επαφή με πολλές επιφάνειες. Πλένει πιάτα, καθαρίζει τον πάγκο από τη βρωμιά, το τραπέζι και το πάτωμα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΖΑΜΙΑ

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΖΑΜΙΑ Αν θέλεις να καθαρίσεις τα παράθυρά σου από την εσωτερική τους μεριά θα πρέπει να το κάνεις οριζοντίως, κρατώντας, δηλαδή, την πετσέτα ή τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ Κάποιες φορές ίσως να μη θέλουμε την έντονη μυρωδιά που βγάζουν κάποια λαχανικά στο φαγητό μας, όπως για παράδειγμα το σκόρδο. Υπάρχουν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΙΑΤΩΝ

ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΙΑΤΩΝ Η μαλακή πλευρά είναι κατάλληλη για όλα τα ποτήρια και τα πιάτα αλλά και όλα τα σκεύη που δεν έχουν κάτι σκληρό και τραχύ «κολλημένο» επά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ

ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο αλάτι στο λάδι πριν ρίξεις τα κρεμμύδια στο τηγάνι. Με τον τρόπο αυτό τα κρεμμύδια θα σοτα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Αφού καθαρίσεις και κόψεις τις πατάτες, βύθισέ τες για μισή με μία ώρα  μέσα σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι. Αφού τις σουρώσεις και πρι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να την καθαρίσεις σωστά, είναι να κάνεις μια μικρή τρύπα στην πλάτη της γαρίδας και με τη μύτη ενός πηρο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΡΥΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΡΥΑ Απλά βούτηξε για 5-10 λεπτά τα κρεμμύδια σε ένα μπολ με ξύδι και μετά καθάρισέ τα.Τόσο απλά θα λύσεις το πρόβλημά σου μια και καλή!

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΗ ΠΙΤΣΑ

ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΗ ΠΙΤΣΑ Για να γίνει τραγανή και πεντανόστιμη αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη ζάχαρη στη ζύμη καθώς την ετοιμάζεις. 

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Κάποιες φορές στη μαγειρική (ή στη ζαχαροπλαστική) χρειάζεται να βάλεις αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός σκεύους. Αυτό που μπορείς να κάν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ

ΓΙΑ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ Αν δεν σερβίρεις αμέσως το ρύζι μόλις ετοιμαστεί και το αφήνεις στην κατσαρόλα έχεις παρατηρήσεις ότι μετατρέπεται σε λαπά. Κάνε λοιπόν τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΤΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΤΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ Θέλει η συνταγή ασπρισμένα αμύγδαλα ή φουντούκια και έχουμε μόνο ξηρούς καρπούς με τη φλούδα τους; Τους ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι και το...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα ζελέ ή μία σταθερή κρέμα (π.χ. πανακότα, μπαβαρουάζ κ.ά.) χρησιμοποιούμε φύλλα ζελατίνης. Στην αγορά θα βρούμε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Τα καραμελωμένα αμύγδαλα, εκτός από όμορφη εικόνα, προσδίδουν στα γλυκά μας και υπέροχη γεύση. Για να φτιάξουμε καραμελωμένα αμύγδαλα χωρί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ Για να γίνει πιο πετυχημένη η υφή της σαντιγί και να πήξει γρηγορότερα, βάζουμε τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε (κάδο του μίξερ ή μεταλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ Μόλις βάλουμε τα υλικά στην κατσαρόλα, τα ανακατεύουμε μία φορά στη αρχή, για να πάει παντού η ζάχαρη, και αφήνουμε να βράσουν 2 - 4 λεπτά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ • Χρησιμοποίησε μια μεγάλη κατσαρόλα, γιατί έχουν ανάγκη από χώρο. • Βάλε αρκετή ποσότητα νερού και ρίξε μια πρέζα αλάτι, για να βράσει τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΑΡΙΛΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΑΡΙΛΑ Επειδή συνήθως το σαπούνι δεν εξαλείφει την άσχημη μυρωδιά, εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλείψεις τα χέρια σου με ελαιόλαδο και α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις λίγο ανθότυρο, χτυπημένο στο μίξερ, με μισό ποτήρι γάλα. Δεδομένου ότι ανθότυρο έχει ελάχ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΥΗ Το μυστικό για να καθαρίσεις τη ζύμη από τα μπολ και τις κατσαρόλες είναι το κρύο νερό! Το ζεστό νερό έχει την τάση να ενώνεται με τη ζύμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Βάζουμε 200 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε 200 γρ. κρέμα γάλακτος. Λίγο πριν βράσει η κρέμα γάλακτος, α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ

ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ Το βουτύρωμα και το αλεύρωμα των μεταλλικών φορμών γίνεται ως εξής: Λιώνουμε λίγο βούτυρο και αλείφουμε όλη τη φόρμα ομοιόμορφα με ένα πι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Αφήστε τα για λίγα λεπτά στο ταψί πάνω στη λαδόκολλα, ώστε να στερεοποιηθούν και να μπορέσετε να τα βγάλετε χωρίς να σπάσουν. Στη συνέχει...

Διαβάστε περισσότερα »


ΝΩΠΗ Η ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ;

ΝΩΠΗ Η ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ; Η αποξηραμένη μαγιά που πωλείται σε φακελάκια είναι τρεις φορές πιο ισχυρή από τη νωπή, γι’ αυτό και πιο ακριβή. Επιπλέον, είναι πιο εύχρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΙΛΟΚΟΨΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΨΙΛΟΚΟΨΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Πάρε το εργαλείο με το οποίο ξεφλουδίζεις τα φασολάκια και τις πατάτες και με αυτό κόψε σε λωρίδες τα κρεμμύδια σου. Αυτά θα κοπούν σε πολ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ Πάρε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μία κούπα νερό και ανακάτεψέ τα μέσα σε ένα μπολ. Μόλις το μέλι διαλυθεί στο νερό ρίξε μέσα τα κομμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ Για να πετύχεις το σπυρωτό ρύζι, υπάρχουν δύο κόλπα για να εφαρμόσεις, ένα στο μαγείρεμα και ένα αφού είναι έτοιμο: • Πώς να μαγειρέψεις ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΒΡΑΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΒΡΑΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Πάρε μία σακούλα από αυτές που σφραγίζονται καλά και βάλε μέσα τα μακαρόνια που θέλεις να μαγειρέψεις την επόμενη μέρα. Γέμισε ένα μπολ με...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΛΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΠΛΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ -Μην τα αφήσεις απλά κάτω από τη βρύση, αλλά τρίψε τα μέσα σε ένα μπολ με μπόλικο νερό. -Βγάλε τα φύλλα ένα-ένα και πλύνε τα προσεχτικά....

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥΡΕ

ΦΤΙΑΞΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥΡΕ Αυτό που μπορείς να κάνεις, όταν τον ετοιμάζεις, είναι να προσθέσεις λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και στη συνέχεια να βράσεις για λίγη περισσ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ

ΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και να το βάλεις στο φούρνο, στους 120 βαθμούς κελσίου για περί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΩΣΕ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

ΣΩΣΕ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις εξωτερικά κρύο νερό στην κατσαρόλα. Στη συνέχεια, να μεταφέρεις το ΜΗ καμένο φαγητό σε ένα άλλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΡΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

ΤΡΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Πολλές φορές παίρνεις ένα μπουκάλι γάλα, το ανοίγεις και επειδή δεν το χρησιμοποιείς πολύ, παρά μόνο στον καφέ σου, πετάς αρκετό από αυτό...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ Όλες οι συνταγές χρειάζονται ξερό ψωμί τουλάχιστον 3 ημερών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ψωμί αν προηγουμένως το έχετε ξεράνει στο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ Το έξυπνο tip για να μη ξεραθεί το φύλλο κρούστας όσο εσύ ετοιμάζεις τα υπόλοιπα υλικά για την τέλεια πίτα σου είναι: Να έχεις πάντα καλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!