και με τη διαφορά θερμοκρασίας αρχίζουν να σκάνε και να ξεφλουδίζουν.
Ο σωστός τρόπος, λοιπόν, που πρέπει να ακολουθήσεις είναι ο εξής:
- Μετά τον πρώτο βρασμό τους βάζεις την κατσαρόλα -έτσι όπως είναι καυτή- κάτω από τη βρύση και τη γεμίζεις νερό.
- Στη συνέχεια, αδειάζεις το μισό νερό ώστε να μη μείνουν τα όσπρια στεγνά, την ξαναγεμίζετε με νερό και αφήνετε τα όσπρια να χλιάνουν για 1-2 λεπτά.
- Τέλος, τα σουρώνεις και συνεχίζεις το μαγείρεμα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μην ξεχνάς, λοιπόν, το σωστό σούρωμα παίζει καθοριστικό ρόλο!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου