ΓΙΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ

Αποφεύγετε να ανοίγετε το φούρνο όταν ψήνεται το κέικ. Για να δείτε αν το κέικ σας είναι ψημένο, τρυπήστε με ένα μαχαίρι την αναγραφόμενη ώρα της συνταγής και προσαρμόστε το ψήσιμο ανάλογα. - Αν θέλετε να σας φουσκώσει το κέικ προσθέστε 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ή χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα και ανακατέψτε τη απαλά με το υπόλοιπο μίγμα (προσθέτετε 1/3 της μαρέγκας, ανακατεύετε με σύρμα στην αρχή και στη συνέχεια προσθέτετε την υπόλοιπη μαρέγκα ανακατεύοντας με μαρίζα ή σπάτουλα στο τέλος με απαλές κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω).

πηγή:https://www.glikessintages.gr
ΓΙΑ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ 4.5 5 NIKOS Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 Αποφεύγετε να ανοίγετε το φούρνο όταν ψήνεται το κέικ. Για να δείτε αν το κέικ σας είναι ψημένο, τρυπήστε με ένα μαχαίρι την αναγραφόμενη ...


On : Κυριακή 29 Ιουνίου 2014,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!