Μόλις βάλουμε τα υλικά στην κατσαρόλα, τα ανακατεύουμε μία φορά στη αρχή, για να πάει παντού η ζάχαρη, και αφήνουμε να βράσουν 2 - 4 λεπτά, μετρώντας τον χρόνο από την ώρα που ξεκινάει ο βρασμός. Όταν αποσύρουμε το σιρόπι από τη φωτιά, θα πρέπει να είναι τελείως διάφανο, αφού θα έχει λιώσει η ζάχαρη, και να έχει «δέσει» ελαφρώς.
Δεν πρέπει να αφήνουμε το σιρόπι στη φωτιά να βράζει περισσότερη ώρα από 3-4 λεπτά, γιατί καθώς εξατμίζεται το νερό, ανεβαίνουν τα «γράδα» του σιροπιού και γίνεται πιο πυκνό και βαρύ.
πηγη:http://www.glykesistories.gr/
Δεν πρέπει να αφήνουμε το σιρόπι στη φωτιά να βράζει περισσότερη ώρα από 3-4 λεπτά, γιατί καθώς εξατμίζεται το νερό, ανεβαίνουν τα «γράδα» του σιροπιού και γίνεται πιο πυκνό και βαρύ.
πηγη:http://www.glykesistories.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου