ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ
Για να γίνει πιο πετυχημένη η υφή της σαντιγί και να πήξει γρηγορότερα, βάζουμε τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε (κάδο του μίξερ ή μεταλλικό μπολ και σύρμα) στο ψυγείο ώστε να παγώσουν καλά. Eπίσης, η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι καλά παγωμένη.
πηγη:http://www.glykesistories.gr/
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ
4.5
5
NIKOS
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014
Για να γίνει πιο πετυχημένη η υφή της σαντιγί και να πήξει γρηγορότερα, βάζουμε τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε (κάδο του μίξερ ή μεταλ...
On : Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΓΛΥΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου