Οταν μαγειρεύουμε κρέας στην κατσαρόλα,καλό είναι να το ροδίζουμε στην αρχή.Ετσι πετυχαίνουμε καλή θωράκιση του κρέατος,δηλαδή συγκρατεί όλα τα υγρά του και γίνεται ζουμερό και νόστιμο.Αλευρώνουμε καλά και ροδίζουμε το κρέας έτσι ωστε να δημιουργηθεί μια λεπτή κρούστα.Κατα τη θωράκιση ΠΟΤΕ δεν τρυπάμε το κρέας με μαχαίρι η πηρούνι η άλλο αιχμηρό αντικείμενο γιατί θα χάσει όλα τα υγρά του,όπως επίσης και δέν το ξεκολλάμε απότομα γιατί θα μας διαλυθεί
ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
On : Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου