Οταν φτιάχνετε παντεσπάνι για κορμό,μόλις το βγάλετε απο το φούρνο τυλίξτε το σε μια καθαρή πετσέτα πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη στρίψτε σε ρολό πετσέτα και παντεσπάνι μέχρι να κρυώσει.Ετσι θα διατηρήσει την υγρασία και τη φόρμα του και όταν αργότερα θα το γεμίσετε με κρέμα και θα το τυλίξετε σε ρολό δεν θα σπάσει και θα παραμείνει μαλακό.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟ
On : Κυριακή 17 Μαΐου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΓΛΥΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου