ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Αν έχετε βαρεθεί να τρώτε τα αυγά τηγανιτά η βραστά,δοκιμάστε να βάλετε όσα αυγά χρειάζεστε σε θήκη για μάφιν,και να τα ψήσετε για μερικά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΓΚΡΙΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΑΡΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΓΚΡΙΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΑΡΕΣ Για να καθαρίσετε πολύ εύκολα και γρήγορα το γκρίλ η τις σχάρες σας απο τα λίπη και τα διάφορα κολλημένα απομεινάρια,φτιάξτε μία πάστα απ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΤΕ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΤΕ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ Το ξέρετε οτι μπορείτε να αποξηράνετε τα φύλλα σέλινου και του μαιντανού και να τα έχετε έτοιμα και ψιλοκομμένα για τα φαγητά σας;Απλά αφ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άχνη ζάχαρη για κάποια Παρασκευή σας αλλα διαπιστώνετε οτι σας έχει τελειώσει,μήν ανησυχείτε γιατί μπορείτε ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ Αν οι καλεσμένοι σας δεν ξεπερνούν τους 8,υπολογίστε περίπου 85 γρ. τυρι ανα άτομο.Αν είναι πάνω απο 8 υπολογιστε περίπου 60 γρ. ανα άτομ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ Αν θέλετε να ψήσετε κρέας ή λαχανικά στον φούρνο,αρχικά σωτάρετέ τα ελαφρά και προθερμάνετε πολύ καλά το ταψί στο οποίο θέλετε να τα ψήσε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΤΥΨΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΣΤΥΨΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Για να στύψετε όσο δεν παίρνει άλλο το λεμόνι,απλά βάλτε το για 15-20 δευτερόλεπτα ίσα για να ζεσταθεί στο φούρνο μικροκυμάτων.Με το ζέστ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΜΥΡΗ Η ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΜΥΡΗ Η ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Σας συμβαίνει πολλές φορές όταν φτιάχνετε ζυμαρικά με σάλτσα το πιάτο σας να σας βγαίνει αρκετά αλμυρό;Αυτο που μπορείτε να κάνετε είναι ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ Η ΤΟ ΓΚΡΙΛ

ΨΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ Η ΤΟ ΓΚΡΙΛ Για να ψήσετε σωστά τα ψάρια σας στη σχάρα ή το γκρίλ,φροντίστε κατ αρχάς να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.Επειτα στεγνώστε τα ψάρια σας ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Για να ξεκολλήσει η ζύμη πιό εύκολα και πιό γρήγορα απο τα χέρια σας,τρίψτε τα με καλαμποκάλευρο και έπειτα σαπουνίστε τα.Θα σας πάρει σ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΨΗΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Αν φοβάστε οτι ψήνοντας τα λουκάνικά σας στο μπάρμπεκιου ή στο γκρίλ εκείνα θα σας στεγνώσουν ή θα σας λυώσουν,τότε κάντε το εξής:Προτού ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΟΤΑΤΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΟΤΑΤΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Για να διατηρηθεί καλύτερα και περισσότερο το τυρί κότατζ ή η κρέμα γάλακτος στο ψυγείο,βάλτε τα ανάποδα.Με αυτόν τον τρόπο τα βακτήρια θ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ

ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ Αν για κάποιο λόγο βιάζεστε και θέλετε να ψήσετε το φαγητό σας στο φούρνο πολύ γρήγορα,δοκιμάστε να το χωρίσετε σε μικρές μερίδες και να ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΡΥΩΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΚΡΥΩΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Αν σας πήρε η ώρα και βιαζεστε να κρυώσετε μια κρέμα ζαχαροπλαστικής,τοποθετήστε τη σε κρύο μπέν μαρί(μπόλ με παγάκια) και ανακατεύοντας ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ Για να μήν ξεραθεί η καστανή ζάχαρη μετά το άνοιγμά της,βάλτε τη στο ψυγείο.Αν παρ όλα αυτά έχετε ήδη ξεραμένη καστανή ζάχαρη και θέλετε ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!