Αν έχετε βαρεθεί να τρώτε τα αυγά τηγανιτά η βραστά,δοκιμάστε να βάλετε όσα αυγά χρειάζεστε σε θήκη για μάφιν,και να τα ψήσετε για μερικά...
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
Home > All posts
By NIKOS
Αν έχετε βαρεθεί να τρώτε τα αυγά τηγανιτά η βραστά,δοκιμάστε να βάλετε όσα αυγά χρειάζεστε σε θήκη για μάφιν,και να τα ψήσετε για μερικά...
By NIKOS
Για να καθαρίσετε πολύ εύκολα και γρήγορα το γκρίλ η τις σχάρες σας απο τα λίπη και τα διάφορα κολλημένα απομεινάρια,φτιάξτε μία πάστα απ...
By NIKOS
Το ξέρετε οτι μπορείτε να αποξηράνετε τα φύλλα σέλινου και του μαιντανού και να τα έχετε έτοιμα και ψιλοκομμένα για τα φαγητά σας;Απλά αφ...
By NIKOS
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άχνη ζάχαρη για κάποια Παρασκευή σας αλλα διαπιστώνετε οτι σας έχει τελειώσει,μήν ανησυχείτε γιατί μπορείτε ...
By NIKOS
Αν οι καλεσμένοι σας δεν ξεπερνούν τους 8,υπολογίστε περίπου 85 γρ. τυρι ανα άτομο.Αν είναι πάνω απο 8 υπολογιστε περίπου 60 γρ. ανα άτομ...
By NIKOS
Αν θέλετε να ψήσετε κρέας ή λαχανικά στον φούρνο,αρχικά σωτάρετέ τα ελαφρά και προθερμάνετε πολύ καλά το ταψί στο οποίο θέλετε να τα ψήσε...
By NIKOS
Για να στύψετε όσο δεν παίρνει άλλο το λεμόνι,απλά βάλτε το για 15-20 δευτερόλεπτα ίσα για να ζεσταθεί στο φούρνο μικροκυμάτων.Με το ζέστ...
By NIKOS
Σας συμβαίνει πολλές φορές όταν φτιάχνετε ζυμαρικά με σάλτσα το πιάτο σας να σας βγαίνει αρκετά αλμυρό;Αυτο που μπορείτε να κάνετε είναι ...
By NIKOS
Για να ψήσετε σωστά τα ψάρια σας στη σχάρα ή το γκρίλ,φροντίστε κατ αρχάς να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.Επειτα στεγνώστε τα ψάρια σας ...
By NIKOS
Για να ξεκολλήσει η ζύμη πιό εύκολα και πιό γρήγορα απο τα χέρια σας,τρίψτε τα με καλαμποκάλευρο και έπειτα σαπουνίστε τα.Θα σας πάρει σ...
By NIKOS
Αν φοβάστε οτι ψήνοντας τα λουκάνικά σας στο μπάρμπεκιου ή στο γκρίλ εκείνα θα σας στεγνώσουν ή θα σας λυώσουν,τότε κάντε το εξής:Προτού ...
By NIKOS
Για να διατηρηθεί καλύτερα και περισσότερο το τυρί κότατζ ή η κρέμα γάλακτος στο ψυγείο,βάλτε τα ανάποδα.Με αυτόν τον τρόπο τα βακτήρια θ...
By NIKOS
Αν για κάποιο λόγο βιάζεστε και θέλετε να ψήσετε το φαγητό σας στο φούρνο πολύ γρήγορα,δοκιμάστε να το χωρίσετε σε μικρές μερίδες και να ...
By NIKOS
Αν σας πήρε η ώρα και βιαζεστε να κρυώσετε μια κρέμα ζαχαροπλαστικής,τοποθετήστε τη σε κρύο μπέν μαρί(μπόλ με παγάκια) και ανακατεύοντας ...
By NIKOS
Για να μήν ξεραθεί η καστανή ζάχαρη μετά το άνοιγμά της,βάλτε τη στο ψυγείο.Αν παρ όλα αυτά έχετε ήδη ξεραμένη καστανή ζάχαρη και θέλετε ...