ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΜΥΡΗ Η ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Σας συμβαίνει πολλές φορές όταν φτιάχνετε ζυμαρικά με σάλτσα το πιάτο σας να σας βγαίνει αρκετά αλμυρό;Αυτο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε λίγο νερό απο τα μακαρόνια που έχουν βράσει και να το προσθέσετε αργότερα αντί για απλό  νερό στη σάλτσα που θα φτιάξετε.Ο λόγος είναι πως όλοι μας συνήθως όταν βράζουμε ζυμαρικά,βάζουμε μπόλικο αλάτι κάτι που είναι και το σωστό.Αν προσθέσουμε αλάτι και στη σάλτσα είναι πολύ πιθανό το συνολικό αποτέλεσμα να μας βγεί αλμυρό.Με τον παραπάνω τρόπο η σάλτσα παίρνει όσο αλάτι –αλλα και νοστιμιά- χρειάζεται απο το αλατόνερο των ζυμαρικών και το τελικό μας πιάτο βγαίνει πιό σωστό σε αναλογία αλατιού.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΜΥΡΗ Η ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ 4.5 5 NIKOS Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 Σας συμβαίνει πολλές φορές όταν φτιάχνετε ζυμαρικά με σάλτσα το πιάτο σας να σας βγαίνει αρκετά αλμυρό;Αυτο που μπορείτε να κάνετε είναι ...


On : Σάββατο 8 Αυγούστου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!