ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΗΛΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΗΛΑ Για να μήν σας μαυρίσουν γρήγορα τα κομένα μήλα,απλα αλείψτε τα με λίγο χυμό λεμονιού.

Διαβάστε περισσότερα »


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΣΠΡΟ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΣΠΡΟ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ Το ξέρετε πως σε ότι φαγητό με κιμά χρησιμοποιείσετε άσπρο ξερο ψωμι αντί για τριμμένη φρυγανία,το φαγάκι σας όχι μόνο θα γίνει πιό νόστιμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΡΙΝΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΡΙΝΑ Εάν θέλετε να φτιάξετε κάτι που απαιτεί χρήση αλευριού φαρίνα η φαριν-απ που φουσκώνει μόνο του αλλα δέν έχετε στο ντουλάπι σας,μπορείτε ν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΗΣΤΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΤΟ ΜΙΛΦΕΙΓ

ΨΗΣΤΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΤΟ ΜΙΛΦΕΙΓ Για να ψήσετε ομοιόμορφα σφολιάτα για μιλφέιγ,κάντε το εξής:Στρώστε λαδόκολλα σε λαμαρίνα,απλώστε επάνω τη σφολιάτα και τρυπήστε με πηρούν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ Το ξέρετε οτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τριμμένη καρύδα για να γαρνίρετε τα γλυκά και τα κέικ σας;Την τριμμένη καρύδα μπορείτε επίσης να...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ

ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ Οταν ψήνουμε κρεατικά στη σχάρα,όταν πέφτουν τα λίπη του κρέατος πάνω στα κάρβουνα,πολλές φορές δημιουργούνται έντονες φλόγες.Είναι μεγάλο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΡΥΖΙ ΦΡΕΣΚΟ ΞΑΝΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΡΥΖΙ ΦΡΕΣΚΟ ΞΑΝΑ Αν σας περίσσεψε ρύζι,φροντίστε να αποθηκεύσετε ότι έμεινε σε ένα μπόλ πολύ καλά σφραγισμένο.Οταν θέλετε να ζεστάνετε το ρύζι που περίσσε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΠΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΠΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ Πόσες φορές έχετε αγοράσει καρπούζι και σας βγήκε μάπα;Οι λύσεις είναι 2!Είτε λέτε στο μανάβη σας να σας το κόψει είτε φροντίζετε να μάθετ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ Οπως θα δειτε και στο βίντεο παρακάτω,το μόνο που χρειάζετε να κάνετε για να καθαρίσετε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ενα ολόκληρο σκόρδο,είνα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ Αλλο ενα κολπάκι που μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που σας αρπάξει η κατσαρόλα,ειναι το εξής:Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας σόδα μαγε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ Για να διαχωρίσετε το ασπράδι απο τον κρόκο,πάρτε ένα μικρό χωνί και τοποθετήστε το πάνω σε ένα ψηλό ποτήρι.Ρίξτε το αυγό μέσα στο χωνί.Τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΡΕΑΤΑ

ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΡΕΑΤΑ Για να μαλακώσετε τα κρέατά σας βάλτε στη μαρινάδα σας ένα απο τα παρακάτω υλικά:Μπύρα-Ξύδι-Κίτρο-Παπάγια-Τομάτα-Ακτινίδιο-Χυμό Ανανά.Α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Για να καθαρίσετε εύκολα και πολύ γρήγορα τις φράουλες,πιέστε με ένα πλαστικό καλαμάκι απο το κατω μερος τους προς το κοτσανι μεχρι να βγ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ Οταν ξαναζεστένετε τα ζυμάρικά,φροντίστε πρώτα να τα αποθηκεύετε στο ψυγείο καλυμένα με διάφανη μεμβράνη τροφίμων.Οταν θέλετε να ξαναζεστ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΚΕΙΚ

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΚΕΙΚ Εάν σας έχουν ξεμείνη μαφινάκια ή κέικ και σας έχουν ξεραθεί υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρετε στην αρχική τους φρέσκια και λαχταριστή κατ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΟΠΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΟΠΗΣ Σας συμβαίνει όταν πάτε να κόψετε κάτι στο ξύλο κοπής να σας γλιστράει στον πάγκο σας;Απλά,τοποθετήστε κάτω απο το ξύλο μία ελαφρώς βρεγμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ Αν θέλετε να κρατήσετε τις φράουλες φρέσκες για περισσότερο καιρό ωστε να τις χρησιμοποιήσετε μελλοντικά,καντε το εξής: Γεμίστε σε ένα σ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ Τις ντομάτες τις διατηρούμε καλύτερα σε σκιερό μέρος,γυρίζοντάς τες ανάποδα με το κοτσάνι προς τα κάτω,και τοποθετώντας τις σε μεγάλο ταψ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΔΟΥ Για να καθαρίσετε τα σκόρδα πανεύκολα και πολύ γρήγορα,μουλιάστε τα για μισή ώρα σε νερό πρίν τα καθαρίσετε.θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Για να μαγειρεύονται πιό γρήγορα αλλα και να γίνονται πιό νόστιμα και πιό μαλακάτα όσπριά σας,μουλιάστε τα και βράστε τα σε εμφιαλωμένο ν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΤΗΓΑΝΙΟΥ

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΤΗΓΑΝΙΟΥ Εάν το λάδι που τηγανίζετε αρχίζει να μαυρίζει,πρίν το ξαναχρησιμοποιήσετε κάντε το εξής:Ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι στο τηγά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕΛΙ

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕΛΙ Αν σας έχει ζαχαρώσει το μέλι σας,βάλτε το βαζάκι με το μέλι σε ένα σκεύος με ζεστό νερό μέχρι το μέλι να λυώσει εντελώς.Σε περίπτωση που...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ Για να καταλάβετε οτι η μπανάνα είναι ώριμη,δείτε άν έχει ξεκινήσει να βγάζει μαύρα στίγματα στον φλοιό της.Οταν ξεκινήσει να βγάζει μαύρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ Για να μή γίνει το παγωτό σας σκληρό σαν πέτρα,βάλτε το όπως είναι με το κουτί σε μια σακούλα ψυγείου και βγάλτε όσο αέρα μπορείτε απο μέ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΣ ΣΑ ΝΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΣ ΣΑ ΝΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Οταν φτιάχνετε πράσινες σαλάτες,βυθίστε τα λαχανικά σε παγωμένο νερό για μισή ώρα πρίν σερβίρετε τη σαλάτα.Ετσι,τα λαχανικά στη σαλάτα σα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΑΝΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΑΝΑ Για Σούπερ τέλεια διάφανα παγάκια,κάντε το εξής:βράστε νερο και αφήστε το να κρυώσει εντελώς.Επαναλάβετε τη διαδικασία άλλη 1 φορά.Οταν ξ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ Οταν πολτοποιείτε τομάτες για να φτιάξετε κάποια σάλτσα,δοκιμάστε να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένου πατζαριού.Με αυτό τον τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΥΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΥΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ Για να μή σας λυώνει το παγωτό κατα το σερβίρισμα και μέχρι να το φάτε εσείς η οι καλεσμένοι σας,φροντίστε μισή ωρίτσα πρίν  να βάλετε τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ

ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ Αν ξεχάσετε να μουλιάσετε αποβραδίς τα φασόλια σας,μη στεναχωριέστε.Υπάρχει λύση.Βάλτε τα φασόλια στο φουρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 5-...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ

ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ Σας έχουν ξεμείνη τομάτες και έχουν γίνει παραγινωμένες;Μην ανησυχείτε,αν δεν θέλετε να τις φτιάξετε σε κάποια σάλτσα,μπορείτε να γεμίσετ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Σας συμβαίνει όταν μαγειρεύετε μελιτζάνες να σας μαυρίζουν πολλές φορές;Υπάρχει λύση και για αυτό:Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ Για να μή μουχλιάζουν τα τυριά στην τυριέρα σας,βάλτε ενα κύβο ζάχαρης σε μια γωνιά της.Τα τυριά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για περισσότερ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ Μόλις αγοραστούν τα φασολάκια,διατηρούνται για 2 μέρες στο ψυγείο στο τμήμα των λαχανικών.Αν τα καθαρίσουμε και τα ζεματίσουμε για 5 ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΑΠΟΨΥΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΠΩΣ ΑΠΟΨΥΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Ενα κρέας που εκτίθεται,έστω και ένα μερος αυτού στην κατάψυξη,μαυρίζει και ξεραίνεται κι όταν το μαγειρεύετε παραμένει στεγνό,σκληρό και ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατήσε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Για να καθαρίσετε τους γαύρους,αφαιρείτε το κεφάλι τους και κατόπιν τους ανοίγετε κατα μήκος της κοιλιάς,αφήνοντάς τους ενωμένους στην π...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Τα κολοκύθια μπορούν να καταψυχθούν αφού ζεματιστούν ομως πρώτα.Οταν κρυώσουν και στεγνώσουν πρέπει να κοπούν σε φέτες και να τοποθετηθούν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΑΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΑΣ Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το τυρί είναι να το διπλώσετε σε χαρτί ψησίματος και να το διατηρήσετε σε δροσερό μέρος (7-14 βαθμού...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ

ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ Το φύλλο της πίτας θέλει καλό ζύμωμα και καλή ξεκούραση.Οταν ζυμώνουμε,αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί το λιγότερο μισή ώρα ετσι ωστε να α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Σκεπάζουμε αμέσως το κρέας όταν το βγάλουμε απο το φούρνο με αλουμινόχαρτο η λαδόκολλα,ωστε να ανακτήσει και να ρουφήξει τους χυμούς του ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Μόλις γυρίσετε σπίτι απο την αγορά πρέπει να ξετυλίγετε το κρέας απο τα χαρτιά και τις μεμβράνες,καθώς η υγρασία τους σε επαφή με αυτά δη...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟ Οταν φτιάχνετε παντεσπάνι για κορμό,μόλις το βγάλετε απο το φούρνο τυλίξτε το σε μια καθαρή πετσέτα πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη στρίψτε σ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΕ ΣΙΤΡΟΝΕΛΑ

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΕ ΣΙΤΡΟΝΕΛΑ Για να απαλλαγείτε απο τα κουνούπια προμηθευτείτε απο καποιο φαρμακείο αιθέριο έλαιο σιτρονέλας και ποτίστε με αυτό μπαμπάκια γυρω απο το...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ Αλλη μια καλή λύση για να απαλλαγείτε απο τα κουνούπια,είναι η εξής:Τοποθετήστε σε ένα αντικουνουπικό που δουλεύει με ταμπλέτα ενα φρέσκο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ

ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Για να διατηρήσετε το προζύμι,βάλτε το σε ένα γυάλινο ποτήρι και έπειτα αναποδογυρίστε το σε ενα πιατάκι.Επειτα φυλάξτε το στο ψυγείο.

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ

ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ Οταν φτιάχνετε χαλβά με λεπτό σιμιγδάλι θα έχει απαλή και κρεμώδη υφη.Αντίστοιχα,οταν τον φτιάχνετε με χοντρό σιμιγδάλι οπως ο παραδοσιακ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ Αν σας μένουν μπανάνες που δεν έχετε προλάβει να καταναλώσετε και έχουν μαυρίσει ή αρχίζουν να μαυρίζουν,μήν τις πετάξετε!Πολτοποιήστε τε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΠΕΛΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΠΕΛΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ Οταν σας περισσεύει πελτές τομάτας για να μην πιασει μουχλα η να μαυρίσει μέχρι την επόμενη φορά που θα τον χρησιμοποιήσετε,κάντε το εξής...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Για να έχετε πάντα στη διάθεσή σας χυμό λεμονιού για τα φαγητά σας ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες οπου δύσκολα βρίσκει κανείς ελληνικά...

Διαβάστε περισσότερα »


Μαλακο και πιο γρηγορα ψημενο κρεας

Μαλακο και πιο γρηγορα ψημενο κρεας Για να μαλακώσετε και να κάνετε να ψηθεί πιό γρήγορα το χοιρινό η μοσχαρίσιο κρέας,απλά γεμίστε μια απλή σύριγγα με χυμό πορτοκαλιού και...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!