ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΡΕΑΤΑ

Για να μαλακώσετε τα κρέατά σας βάλτε στη μαρινάδα σας ένα απο τα παρακάτω υλικά:Μπύρα-Ξύδι-Κίτρο-Παπάγια-Τομάτα-Ακτινίδιο-Χυμό Ανανά.Αυτά τα υλικά περιέχουν ένζυμα που εισχωρούν στις ίνες του κρέατος με αποτέλεσμα να το μαλακώνουν και να μπορέσετε έτσι να το φάτε πολύ πιο ευχάριστα.
ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΡΕΑΤΑ 4.5 5 NIKOS Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 Για να μαλακώσετε τα κρέατά σας βάλτε στη μαρινάδα σας ένα απο τα παρακάτω υλικά:Μπύρα-Ξύδι-Κίτρο-Παπάγια-Τομάτα-Ακτινίδιο-Χυμό Ανανά.Α...


On : Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!