ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΣΕΤΟΝ

ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΣΕΤΟΝ Προσθέστε ίσα μέρη ξυδιού και χυμού λεμονιού σε ένα μπολ και βουτήξτε στο μείγμα μερικές μπάλες βαμβακιού. Στο μεταξύ μουλιάστε τα χέρια ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Για να αφαιρεσετε τις δυσαρεστες μυρωδιες απο τα χερια σας,απλα τριψτε τα με οδοντοκρεμα για μερικα δευτερολεπτα,και οι μυρωδιες θα εξαφαν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Άν τα πορτοκάλια είναι χοντρόφλουδα με ένα κοφτερό μαχαίρι και πολύ προσοχή αφαιρέστε το περισσότερο λευκό μέρος της φλούδας. Πλύνετε τα π...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΚΟΥΡΙΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΚΟΥΡΙΑ Η πιο εύκολη και ασφαλέστερη μέθοδος, για να αφαιρέσετε την σκουριά από διάφορα αντικείμενα και εργαλεία. Προμήθειες :      -Κιτρικ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΡΟΠΙΚΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΡΟΠΙΚΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τα τροπικά μπαχαρικά, όπως το πιπέρι, η κανέλα, το τζίντζερ και τα γαρίφαλα, αυξάνονται ανάλογα με τις μερίδες του φαγητού. Για παράδειγμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΡΕΣΚΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΦΡΕΣΚΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Ό λα τα μπαχαρικά που θεωρούνται φρέσκα, πρέπει να μυρίζουν έντονα. Τα φρέσκα και σωστά αποξηραμένα βότανα έχουν πράσινο χρώμα, ενώ τα πο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΕΤΡΙΑΣΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΜΕΤΡΙΑΣΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Υπάρχουν ορισμένα μπαχαρικά με γλυκιά γεύση τα οποία θα σας βοηθήσουν να μετριάσετε τη ζάχαρη, όπου και αν τη χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ(VIDEO)

ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ  ΤΙΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ(VIDEO) Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε,είναι να τις βάλετε κατευθείαν σε ΠΑΓΩΜΕΝΟ νερό για 5-10 δευτερολεπτα και μετα το ξεφλούδισμα είναι παιχνιδά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΑΕ ΦΡΟΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ

ΦΑΕ ΦΡΟΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ Τα φρούτα, είναι το πραγματικό φαρμακείο της φύσης! Και μάλιστα προληπτικό! Τα κεράσια, καλμάρουν το νευρικό μας σύστημα! Τα μήλα, βοη...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Αξιοποιώντας τα μπαχαρικά, θα μπορέσετε να μετριάσετε το αλάτι στο φαγητό σας. Για παράδειγμα αντί για αλάτι, μπορείτε να βάλετε μπαχαρικ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ Τα βότανα και τα μπαχαρικά σε σκόνη διατηρούνται ένα χρόνο, ενώ τα ολόκληρα μπαχαρικά έχουν διπλάσια διάρκεια ζωής.
 Τα μπαχαρικά πρέπει ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ Tα μπαχαρικά, για να δώσουν επιτυχημένο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά βούληση. Δείτε ποια μπαχαρικά ταιριάζουν καλύτερα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Tρίψτε τα με σάλτσα Worchestershire (μπορείτε να τη βρείτε στα σουπερμάρκετ) και μετά ξεπλύντε τα.

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΦΤΑ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΕΦΤΑ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Ξέρετε γιατί τα ράφια με τα λαχανικά και τα φρούτα βρίσκονται συνήθως κοντά στην είσοδο των σουπερμάρκετ; Τα λαχανικά (ιδίως αυτά με πράσ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΡΙΞΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΑΝ ΡΙΞΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Αν βράσατε λαχανικά, αλλά ρίξατε πολύ αλάτι, μπορείτε να τα σερβίρετε εναλλακτικά ως πουρέ, αφού τα πολτοποιήσετε και συμπληρώσετε λίγο γ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ Μπορεί να έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι και να μην θέλετε να προσθέτετε το αλκοόλ σε κάποιες από τις συνταγές σας. Μια πολύ καλή λύση για...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΕΘΑΜΠΩΣΤΕ ΤΑ ΘΑΜΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΞΕΘΑΜΠΩΣΤΕ ΤΑ ΘΑΜΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Για να μην βρίσκετε κάθε πρωί τα τζάμια του αυτοκινήτου σας εντελώς θαμπά από την υγρασία,αφήστε από το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο ένα πάν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ Για να αφαιρέσετε σημάδια από κραγιόν από ποτήρια και κούπες, τρίψτε τα πρώτα με αλάτι και έπειτα πλύντε τα κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Περίσσεψε κόκκινη σάλτσα (με ή χωρίς κιμά) από τα μακαρόνια; Χρησιμοποιήστε τη για να φτιάξετε μία νοστιμότατη σπιτική πίτσα.

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟΥ ΣΚΕΥΟΥΣ

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΟΥ ΣΚΕΥΟΥΣ Το καυτό τηγάνι έκαψε το ξύλινο τραπέζι σας, αφήνοντας ένα άσχημο σημάδι; Ρίξτε πάνω φρέσκο χυμό κρεμμυδιού, αφήστε να δράσει για τουλάχισ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ Την επόμενη φορά που θα θέλετε να τρίψετε τυρί, λαδώστε πρώτα τον τρίφτη. Έτσι τα τρίμματα του τυριού δεν θα κολλούν στις τρύπες και ο τρί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΨΗΜΕΝΟ ΚΕΙΚ

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΨΗΜΕΝΟ ΚΕΙΚ Αν το κέικ που φτιάχνετε μείνει στον φούρνο λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα να στεγνώσει πολύ, αλείψτε το όλο με γάλα και α...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΕΝΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΕΝΟ ΛΕΜΟΝΙ Το κομμένο λεμόνι χαλάει γρήγορα. Αν όμως βάλετε την κομμένη επιφάνειά του σε ένα πιατάκι με ζάχαρη, μπορεί να διατηρηθεί φρέσκο και ζουμε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΡΟΥΣΤΑ

ΓΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΡΟΥΣΤΑ Θέλετε για το ψητό σας μία καταπληκτική κρούστα; Αλείψτε το με μπύρα 10 λεπτά πριν το τέλος τού ψησίματος.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ Έχετε καναπέ με ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία; Αν κατά καιρούς τον βουρτσίζετε με ξυδόνερο, θα τον προστατεύσετε από τους λεκέδες.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΧΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΧΑ Αγοράσατε καινούργια ρούχα και φοβάστε ότι ξεβάφουν εύκολα; Προτού τα πλύνετε για πρώτη φορά, βάλτε τα για 20 λεπτά σε λευκό ξύδι -θα βοηθ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ Σας έσπασε το κραγιόν; Ζεστάνετε λίγο τις 2 άκρες με έναν αναπτήρα, ενώστε τις, βάλτε το κραγιόν στην κατάψυξη για 10 λεπτά και… το σώσατε!

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Αν τα παπούτσια σας είναι καινούργια και γλιστράνε πολύ, ρίξτε λακ στον πάτο τους και περπατήστε άφοβα.

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ

ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ Αν θέλετε να ξεραθεί άμεσα ένα σπυράκι που μόλις... ξεφύτρωσε, βάλτε πάνω του οδοντόκρεμα.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ#5

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ#5 Τέλος, υπάρχει ακόμη ένας τρόπος, εντελώς διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Βάλτε σε ένα τηγάνι γάλα, ζάχαρη και λίγο πιπέρι και ζεστάνετ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #4

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #4 Εκτός από το μηλόξυδο οι μύγες λατρεύουν και το κόκκινο κρασί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, κ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #3

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #3   Βάλτε σε ένα βάζο λίγο μηλόξυδο και ένα κομμάτι φρούτου. Στη συνέχεια τοποθετείστε ένα χάρτινο κόνο ο οποίος θα καταλήγει στο βάζο και ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #2

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ #2 Το παραδοσιακό αλλά πάντα αποτελεσματικό μηλόξυδο! Ρίξτε λίγο σε ένα μπουκάλι, αφαιρέστε το καπάκι και σκεπάστε το με μία ζελατίνη στην ο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ Αν λοιπόν σας χύθηκαν υγρά ή φαγητά καθόσον ο φούρνος είναι ακόμα ζεστός, απλώστε ένα στρώμα αλάτι και σόδα μαγειρικής, επάνω τους. Αν έχ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΥΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΝΑ ΑΣΠΡΟΡΟΥΧΑ

ΛΕΥΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΕΝΑ ΑΣΠΡΟΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΚΑΝΕΤΕ  τα κιτρινισμένα ασπρόρουχα αφήστε τα να μουσκέψουν για 24 ώρες σε νερό στο οποίο έχετε στύψει μερικά λεμόνια.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ

ΓΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ Αν θέλετε να γίνει πολύ σφιχτή η μαρέγκα δοκιμάστε την ώρα που χτυπάτε τα ασπράδια να ρίξετε δύο-τρεις σταγόνες λεμόνι ή ξύδι.

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΟΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΑΟΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΡΔΟΥ Για να καθαρίσετε εύκολα και άοσμα σκελίδες σκόρδου, ζεματίστε τες για λίγα λεπτά. Θα ξεφλουδιστούν σχεδόν μόνες τους. Καθαρίστε πολλές σ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Το καθάρισμα της φράουλας θέλει τέχνη. Αν τραβήξετε απλώς τα φύλλα με τα δάχτυλά σας, μένει στο κέντρο ο σκληρός άσπρος πυρήνας. Αν κόψετε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΩΣΕ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΔΩΣΕ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Tα βραστά λαχανικά μπορεί να είναι πολύ υγιεινά, ωστόσο πολλές φορές δεν έχουν ιδιαίτερη νοστιμιά. Για να διατηρήσεις τη γεύση της φρεσκάδ...

Διαβάστε περισσότερα »


4 ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

4 ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Πάγωσέ το Βάλε το κρασί που σου έμεινε σε παγοθήκες και βαλ’το στην κατάψυξη προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικές συνταγές. Λ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Η αίσθηση της γεύσης είναι το καλύτερό σας εργαλείο για να καθορίσετε πότε μια σάλτσα είναι έτοιμη, οπότε μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε κα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ Για να ζεστάνεις τη μπριζόλα πρέπει να κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία που έκανες όταν την έφτιαξες αλλά αντίστροφα. Άναψε το φούρνο στ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΠΙΤΣΑΣ

ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΑ ΠΙΤΣΑΣ Η πίτσα δεν πρέπει να ζεσταίνεται σε φούρνο μικροκυμμάτων. Η κρούστα της γίνεται σκληρή  ενώ η υπόλοιπη γίνεται υγρή. Καλό είναι να ζεσταί...

Διαβάστε περισσότερα »


Dressing Vinegret

Dressing Vinegret Η πιο σημαντική σάλτσα με πάρα πολλές χρήσεις στην κουζίνα. Τα βασικά συστατικά είναι μία λιπαρή ουσία και ένα οξύ. Λιπαρή ουσία δηλ. ελ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ Στο γκριλ Ιδανικά ψήvετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ του φούρνου στους 200οC, και λέμε ιδανικά γιατί με αυτόν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Οι ιδανικές τηγανητές πατάτες είναι απ’έξω τραγανές και μέσα μαλακές. Για να το πετύχετε, ακολουθείτε τα εξή...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Το μυστικό για μια επιτυχημένη μους είναι να χτυπήσετε τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον διαχωρισμό ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Για να πετύχει η σαντιγί σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρέμα γάλακτος με 33% λιπαρά. Με ελαφριά κρέμα γάλακτος η σαντιγί δε θα αφρατέψει....

Διαβάστε περισσότερα »


ΙΔΑΝΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Μην ξεχνάτε να βουτυρώνετε και να αλευρώνετε τις φόρμες ψησίματος, προκειμένου να ξεφορμάρετε τα γλυκά σας με ευκολία. Οι φόρμες σιλικόνης...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!