ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΕΡΟΥΛΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ

Για να μην εχετε ποτέ ξανά νερουλό τζατζίκι,κάντε το εξής:Αδειάστε το στραγγιστό γιαούρτι σε ενα γυάλινο μπόλ,σκεπάστε το με μεμβράνη κουζίνας και αφήστε το στο ψυγείο για 1 ώρα.Οταν το βγάλετε απο το ψυγείο και ξετυλίξετε τη μεμβράνη,θα δείτε οτι έχει βγάλει υγρά.Αφαιρέστε τα και εν συνεχεία φτιάξτε το σφιχτό πλέον γιαούρτι σας:Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε να στραγγίσετε πολύ καλά το αγγουράκι.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΕΡΟΥΛΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ 4.5 5 NIKOS Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 Για να μην εχετε ποτέ ξανά νερουλό τζατζίκι,κάντε το εξής:Αδειάστε το στραγγιστό γιαούρτι σε ενα γυάλινο μπόλ,σκεπάστε το με μεμβράνη κου...


On : Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!