4 ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

Πάγωσέ το
Βάλε το κρασί που σου έμεινε σε παγοθήκες και βαλ’το στην κατάψυξη προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικές συνταγές. Λόγω της περιεκτικότητας του αλκοόλ δεν πρόκειται να σφηνώσουν και να μη βγαίνουν από τις παγοθήκες. Το συγκεκριμένο tip είναι τέλειο για συνταγές που θέλουν μία-δύο κουταλιές της σούπας κρασί.

Φτιάξε σιρόπι
Ανάμειξε το περισσευόμενο κρασί με ζάχαρη και μετέτρεψέ το σε σιρόπι το οποίο μπορείς να το ρίξεις πάνω σε φρούτα,  παγωτό, τηγανίτες ή και μαρινάδες για σαλάτες.

Φτιάξε ζελέ από κρασί
Προχώρα ένα βήμα παραπέρα με το σιρόπι κρασιού που έφτιαξες αναμειγνύοντάς το με πηκτίνη και μετατρέποντάς το σε ζελέ κρασιού το οποίο είναι τέλειο συνοδευτικό για το τυρί σου.

Κάν’το ξύδι
Αν δε σε νοιάζει να περιμένεις μερικούς μήνες τότε μπορείς να βάλεις το κρασί σου ή τη σαμπάνια σου σε ένα σκοτεινό, κρύο μέρος και να το μετατρέψεις στο πιο τέλειο ξύδι που έχεις δοκιμάσει ποτέ.
4 ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 Πάγωσέ το Βάλε το κρασί που σου έμεινε σε παγοθήκες και βαλ’το στην κατάψυξη προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικές συνταγές. Λ...


On : Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!