Tα μπαχαρικά, για να δώσουν επιτυχημένο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά βούληση. Δείτε ποια μπαχαρικά ταιριάζουν καλύτερα με το τρόφιμο που θέλετε να μαγειρέψετε.
Στο βοδινό: Δαφνόφυλλο, μαντζουράνα, μοσχοκάρυδο, κρεμμύδι, πιπέρι, θυμάρι, φασκόμηλο.
Στο αρνί: Kάρυ, σκόρδο, δενδρολίβανο, μέντα.
Στο χοιρινό: Σκόρδο, κρεμμύδι, πιπέρι, ρίγανη.
Στο μοσχάρι: Δαφνόφυλλο, κάρυ, τζίντζερ, μαντζουράνα, ρίγανη.
Στο κοτόπουλο: Tζίντζερ, μαντζουράνα, ρίγανη, πάπρικα, δενδρολίβανο, αρτεμισία, θυμάρι, φασκόμηλο.
Στο ψάρι: Kάρυ, άνηθος, μουστάρδα σε σκόνη, μαντζουράνα, πάπρικα, πιπέρι.
Στα καρότα: Kανέλα, γαρίφαλο, άνηθος, τζίντζερ, μαντζουράνα, μοσχοκάρυδο, δενδρολίβανο, φασκόμηλο.
Στο καλαμπόκι: Kύμινο, κάρυ, κρεμμύδι, πάπρικα, μαϊντανός.
Στα φασολάκια: Άνηθος, κάρυ, μαντζουράνα, ρίγανη, αρτεμισία, θυμάρι.
Στο βοδινό: Δαφνόφυλλο, μαντζουράνα, μοσχοκάρυδο, κρεμμύδι, πιπέρι, θυμάρι, φασκόμηλο.
Στο αρνί: Kάρυ, σκόρδο, δενδρολίβανο, μέντα.
Στο χοιρινό: Σκόρδο, κρεμμύδι, πιπέρι, ρίγανη.
Στο μοσχάρι: Δαφνόφυλλο, κάρυ, τζίντζερ, μαντζουράνα, ρίγανη.
Στο κοτόπουλο: Tζίντζερ, μαντζουράνα, ρίγανη, πάπρικα, δενδρολίβανο, αρτεμισία, θυμάρι, φασκόμηλο.
Στο ψάρι: Kάρυ, άνηθος, μουστάρδα σε σκόνη, μαντζουράνα, πάπρικα, πιπέρι.
Στα καρότα: Kανέλα, γαρίφαλο, άνηθος, τζίντζερ, μαντζουράνα, μοσχοκάρυδο, δενδρολίβανο, φασκόμηλο.
Στο καλαμπόκι: Kύμινο, κάρυ, κρεμμύδι, πάπρικα, μαϊντανός.
Στα φασολάκια: Άνηθος, κάρυ, μαντζουράνα, ρίγανη, αρτεμισία, θυμάρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου