Εξαλείψτε τις φουσκάλες από την ταπετσαρία

Εξαλείψτε τις φουσκάλες από την ταπετσαρία Οι φουσκάλες, είναι συχνά εφιάλτης όταν τοποθετούμε την ταπετσαρία. Για να τις εξαλείψετε, πρέπει να κάνετε μία μικρή εντομή σε σχήμα σ...

Διαβάστε περισσότερα »


Καρφώστε χωρίς κίνδυνο

Καρφώστε χωρίς κίνδυνο Εάν έχετε την άσχημη συνήθεια να κτυπάτε τα δάκτυλά σας για να βάλετε ένα καρφί, υιοθετείστε το ακόλουθο πολύτιμο τέχνασμα. Πριν καρφώσετε ...

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς θα βάψετε μία σκάλα

Πώς θα βάψετε μία σκάλα Πώς θα βάψετε μία σκάλα χωρίς να καταδικάσετε την πρόσβαση στο σπίτι; Βάφοντας απλώς ένα στα δύο σκαλιά. Έτσι, θα υπάρχει πάντα ένα, στο οπ...

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς θα κάνετε μία τρύπα χωρίς σκόνη

Πώς θα κάνετε μία τρύπα χωρίς σκόνη Για να αποφύγετε να σας έλθει όλη η σκόνη στα μάτια, όταν κάνετε μία τρύπα στο ταβάνι, αρκεί να τρυπήσετε ένα πλαστικό καπάκι στο κέντρο κα...

Διαβάστε περισσότερα »


Πώς θα βγάλετε ένα ούπα από τον τοίχο

Πώς θα βγάλετε ένα ούπα από τον τοίχο Θέλετε να βγάλετε ένα ούπα; Πρέπει να βάλετε μία μεγάλη βίδα και μετά να την τραβήξετε με μία πένσα, οπότε θα βγει μαζί και το ούπα.

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Για να αποφύγουμε το δάκρυσμα μόλις βγάλουμε το πρώτο (έξω έξω)  φλούδι από το κρεμμύδι, το ραντίζουμε με ξύδι

Διαβάστε περισσότερα »


ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ Πριν ξεφλουδίσουμε τις ντομάτες τις βουτάμε για 3 - 4 λεπτά σε ζεστό (όχι καυτό) νερό και στη συνέχεια κατευθείαν σε παγωμένο νερό η ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΛΑΚΟ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΛΑΚΟ Βαρεθήκατε κάθε φορά που μαγειρεύετε χταπόδι,αυτό να γίνεται σκληρό σαν σόλα παπουτσιού;Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε χταπόδι,βάλτε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ Επειδή είναι λαχανικά που θέλουν πολύ καλό πλύσιμο ένας τρόπος να  αποφύγεις την σπατάλη νερού και κόπου είναι να βάλεις τα φύλλα σε ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΑΛΤΣΑ PESTO

ΣΑΛΤΣΑ PESTO Αν σας αρέσει η σάλτσα Pesto αλλα θέλετε να γλυτώσετε αρκετές θερμίδες αλλα και να γίνει πιό ελαφριά και ακόμα πιο γευστική,αυτό που πρέπ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ Για τις σαρδέλες ισχύει βέβαια και ότι για όλα τα ψάρια: Η ζωντάνια τους  φαίνεται από τα βράγχια και το μάτι. Ειδικά όμως γι αυτές υ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΙΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΕΖ

ΚΙΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΕΖ Οταν φτιάχνετε ζυμαρικά μπολονές,ή αλλιώς μακαρόνια με κιμά,μπορείτε να προσθέσετε λίγη τριμμένη μελιντζάνα στον κιμά σας!Με αυτό τον τρό...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ Αφού καθαρίσουμε τις πατάτες τις λαδώνουμε καλά με λάδι στα χέρια μας,   κάνουν ωραία κρούστα!

Διαβάστε περισσότερα »


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Για να διατηρήσετε τις μελιτζάνες στην κατάψυξη, τις τηγανίζετε πρώτα   ελαφρά ή τις ζεματίζετε.

Διαβάστε περισσότερα »


Ατμός ο οποίος ανακουφίζει

Ατμός ο οποίος ανακουφίζει Σκύβουμε το κεφάλι, επάνω από ένα μπωλ με καυτό νερό, ενώ φοράμε στο κεφάλι μία πετσέτα, ώστε να μην φεύγει ο ατμός. Εισπνέουμε για τρι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!