Οι φουσκάλες, είναι συχνά εφιάλτης όταν τοποθετούμε την ταπετσαρία. Για να τις εξαλείψετε, πρέπει να κάνετε μία μικρή εντομή σε σχήμα σ...
Εξαλείψτε τις φουσκάλες από την ταπετσαρία
Home > All posts
By NIKOS
Οι φουσκάλες, είναι συχνά εφιάλτης όταν τοποθετούμε την ταπετσαρία. Για να τις εξαλείψετε, πρέπει να κάνετε μία μικρή εντομή σε σχήμα σ...
By NIKOS
Εάν έχετε την άσχημη συνήθεια να κτυπάτε τα δάκτυλά σας για να βάλετε ένα καρφί, υιοθετείστε το ακόλουθο πολύτιμο τέχνασμα. Πριν καρφώσετε ...
By NIKOS
Πώς θα βάψετε μία σκάλα χωρίς να καταδικάσετε την πρόσβαση στο σπίτι; Βάφοντας απλώς ένα στα δύο σκαλιά. Έτσι, θα υπάρχει πάντα ένα, στο οπ...
By NIKOS
Για να αποφύγετε να σας έλθει όλη η σκόνη στα μάτια, όταν κάνετε μία τρύπα στο ταβάνι, αρκεί να τρυπήσετε ένα πλαστικό καπάκι στο κέντρο κα...
By NIKOS
Θέλετε να βγάλετε ένα ούπα; Πρέπει να βάλετε μία μεγάλη βίδα και μετά να την τραβήξετε με μία πένσα, οπότε θα βγει μαζί και το ούπα.
By NIKOS
Για να αποφύγουμε το δάκρυσμα μόλις βγάλουμε το πρώτο (έξω έξω) φλούδι από το κρεμμύδι, το ραντίζουμε με ξύδι
By NIKOS
Πριν ξεφλουδίσουμε τις ντομάτες τις βουτάμε για 3 - 4 λεπτά σε ζεστό (όχι καυτό) νερό και στη συνέχεια κατευθείαν σε παγωμένο νερό η ...
By NIKOS
Βαρεθήκατε κάθε φορά που μαγειρεύετε χταπόδι,αυτό να γίνεται σκληρό σαν σόλα παπουτσιού;Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε χταπόδι,βάλτε...
By NIKOS
Επειδή είναι λαχανικά που θέλουν πολύ καλό πλύσιμο ένας τρόπος να αποφύγεις την σπατάλη νερού και κόπου είναι να βάλεις τα φύλλα σε ...
By NIKOS
Αν σας αρέσει η σάλτσα Pesto αλλα θέλετε να γλυτώσετε αρκετές θερμίδες αλλα και να γίνει πιό ελαφριά και ακόμα πιο γευστική,αυτό που πρέπ...
By NIKOS
Για τις σαρδέλες ισχύει βέβαια και ότι για όλα τα ψάρια: Η ζωντάνια τους φαίνεται από τα βράγχια και το μάτι. Ειδικά όμως γι αυτές υ...
By NIKOS
Οταν φτιάχνετε ζυμαρικά μπολονές,ή αλλιώς μακαρόνια με κιμά,μπορείτε να προσθέσετε λίγη τριμμένη μελιντζάνα στον κιμά σας!Με αυτό τον τρό...
By NIKOS
Αφού καθαρίσουμε τις πατάτες τις λαδώνουμε καλά με λάδι στα χέρια μας, κάνουν ωραία κρούστα!
By NIKOS
Για να διατηρήσετε τις μελιτζάνες στην κατάψυξη, τις τηγανίζετε πρώτα ελαφρά ή τις ζεματίζετε.
By NIKOS
Σκύβουμε το κεφάλι, επάνω από ένα μπωλ με καυτό νερό, ενώ φοράμε στο κεφάλι μία πετσέτα, ώστε να μην φεύγει ο ατμός. Εισπνέουμε για τρι...