ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΛΑΚΟ

Βαρεθήκατε κάθε φορά που μαγειρεύετε χταπόδι,αυτό να γίνεται σκληρό σαν σόλα παπουτσιού;Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε χταπόδι,βάλτε την ώρα που βράζει ένα φελλό απο μπουκάλι κρασιού.κατα τη διάρκεια του βρασμού ο φελλός αποδεσμεύει μία ουσία η οποία ονομάζεται τανίνη και βοηθάει το χταπόδι να μαλακώσει αρκετά χωρίς μάλιστα να βράσει πολύ!!!Δοκιμάστε το!!!
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΑΛΑΚΟ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 Βαρεθήκατε κάθε φορά που μαγειρεύετε χταπόδι,αυτό να γίνεται σκληρό σαν σόλα παπουτσιού;Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε χταπόδι,βάλτε...


On : Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!