ΚΙΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΕΖ

Οταν φτιάχνετε ζυμαρικά μπολονές,ή αλλιώς μακαρόνια με κιμά,μπορείτε να προσθέσετε λίγη τριμμένη μελιντζάνα στον κιμά σας!Με αυτό τον τρόπο θα νοστιμήσει πολύ περισσότερο ο κιμάς σας,αλλα και συγχρόνως θα του δώσει περισσότερο όγκο.Επίσης,μπορείτε να προσθέσετε αφού είναι έτοιμος ο κιμάς σας 1 χούφτα τυρί τριμμένο κατα προτίμηση κεφαλοτύρι και να ανακατέψετε να πάει παντού.Ο κιμάς σας θα απογειωθεί και θα γίνει ακόμα πιο νόστιμος!!!!
ΚΙΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΕΖ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 Οταν φτιάχνετε ζυμαρικά μπολονές,ή αλλιώς μακαρόνια με κιμά,μπορείτε να προσθέσετε λίγη τριμμένη μελιντζάνα στον κιμά σας!Με αυτό τον τρό...


On : Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!