Κάποιες φορές στη μαγειρική (ή στη ζαχαροπλαστική) χρειάζεται να βάλεις αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός σκεύους. Αυτό που μπορείς να κάνεις, προκειμένου να στρωθεί εύκολα και να μη φύγει από τη θέση του, είναι να το βρέξεις πρώτα για λίγο κάτω από τη βρύση. Με τον τρόπο αυτό θα παραμείνει στη θέση του και το ψήσιμο θα γίνει ακομα πιο πετυχημένο.
ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ
On : Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
υπάρχει και άλλη λύση απλά το τσαλακώνεις και μετά το στρώνεις!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή