Αν δεν σερβίρεις αμέσως το ρύζι μόλις ετοιμαστεί και το αφήνεις στην κατσαρόλα έχεις παρατηρήσεις ότι μετατρέπεται σε λαπά.
Κάνε λοιπόν το εξής:
Όταν το ρύζι σου έχει βράσει, τοποθέτησε μια καθαρή πετσέτα πάνω από τη κατσαρόλα και κλείσε κανονικά με το καπάκι. Η πετσέτα θα συλλέγει τον ατμό από το ζεστό ρύζι και έτσι δεν θα μετατρέπεται σε νερό το οποίο θα στάζει μέσα στη κατσαρόλα με τα γνωστά απογοητευτικά αποτελέσματα!
Κάνε λοιπόν το εξής:
Όταν το ρύζι σου έχει βράσει, τοποθέτησε μια καθαρή πετσέτα πάνω από τη κατσαρόλα και κλείσε κανονικά με το καπάκι. Η πετσέτα θα συλλέγει τον ατμό από το ζεστό ρύζι και έτσι δεν θα μετατρέπεται σε νερό το οποίο θα στάζει μέσα στη κατσαρόλα με τα γνωστά απογοητευτικά αποτελέσματα!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου