ΝΩΠΗ Η ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ;

ΝΩΠΗ Η ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ; Η αποξηραμένη μαγιά που πωλείται σε φακελάκια είναι τρεις φορές πιο ισχυρή από τη νωπή, γι’ αυτό και πιο ακριβή. Επιπλέον, είναι πιο εύχρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΨΙΛΟΚΟΨΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΨΙΛΟΚΟΨΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Πάρε το εργαλείο με το οποίο ξεφλουδίζεις τα φασολάκια και τις πατάτες και με αυτό κόψε σε λωρίδες τα κρεμμύδια σου. Αυτά θα κοπούν σε πολ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ Πάρε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μία κούπα νερό και ανακάτεψέ τα μέσα σε ένα μπολ. Μόλις το μέλι διαλυθεί στο νερό ρίξε μέσα τα κομμ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΥΡΩΤΟ ΡΥΖΙ Για να πετύχεις το σπυρωτό ρύζι, υπάρχουν δύο κόλπα για να εφαρμόσεις, ένα στο μαγείρεμα και ένα αφού είναι έτοιμο: • Πώς να μαγειρέψεις ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΒΡΑΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΒΡΑΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Πάρε μία σακούλα από αυτές που σφραγίζονται καλά και βάλε μέσα τα μακαρόνια που θέλεις να μαγειρέψεις την επόμενη μέρα. Γέμισε ένα μπολ με...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΛΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΠΛΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ -Μην τα αφήσεις απλά κάτω από τη βρύση, αλλά τρίψε τα μέσα σε ένα μπολ με μπόλικο νερό. -Βγάλε τα φύλλα ένα-ένα και πλύνε τα προσεχτικά....

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥΡΕ

ΦΤΙΑΞΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥΡΕ Αυτό που μπορείς να κάνεις, όταν τον ετοιμάζεις, είναι να προσθέσεις λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και στη συνέχεια να βράσεις για λίγη περισσ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ

ΚΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΦΡΕΣΚΟ Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και να το βάλεις στο φούρνο, στους 120 βαθμούς κελσίου για περί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΩΣΕ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ

ΣΩΣΕ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις εξωτερικά κρύο νερό στην κατσαρόλα. Στη συνέχεια, να μεταφέρεις το ΜΗ καμένο φαγητό σε ένα άλλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΡΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ

ΤΡΙΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Πολλές φορές παίρνεις ένα μπουκάλι γάλα, το ανοίγεις και επειδή δεν το χρησιμοποιείς πολύ, παρά μόνο στον καφέ σου, πετάς αρκετό από αυτό...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ Όλες οι συνταγές χρειάζονται ξερό ψωμί τουλάχιστον 3 ημερών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ψωμί αν προηγουμένως το έχετε ξεράνει στο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ Το έξυπνο tip για να μη ξεραθεί το φύλλο κρούστας όσο εσύ ετοιμάζεις τα υπόλοιπα υλικά για την τέλεια πίτα σου είναι: Να έχεις πάντα καλ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ Σαφώς η γεύση της τηγανιτής πατάτας είναι μοναδική και αναντικατάστατη! Οι πατάτες στο φούρνο όμως, είναι μια πολύ πιο υγιεινή και εξί...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ

ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ Μάθε τον κανόνα για τη σωστή ποσότητα, πριν τα προσθέσεις στη συνταγή σου. Πολλές νοικοκυρές χρησιμοποιούν τον εξής κανόνα για τα μυρωδικ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Το σωστά μαγειρεμένο κρέας μπορεί να γίνει μια πολύ εύκολη υπόθεση, αν αποφύγεις αυτά τα λάθη.  Τους περισσότερους τους αγχώνει το να μα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!