ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΙΔΕΡΟΥ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΙΔΕΡΟΥ Προσέχετε τη χρήση του σίδερου όταν σιδερώνετε. Δοκιμάστε πάντα σε μία άκρη αν η θερμοκρασία που έχετε θέσει είναι ανεκτή από το ύφασμα. ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΛΙΚΕΡ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΛΙΚΕΡ Το κάθε λικέρ είναι ηδύποτο και εξ ολοκλήρου τεχνητής παρασκευής. Αναμιγνύονται προϋπολογισμένες ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης, νερού, αρω...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΡΟΤΑ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΡΟΤΑ Κομμένα, διατηρούνται σε παγωμένο νερό για λίγες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ Οι βαφές με βάση το λάδι απορροφώνται καλύτερα απ’ ότι οι βαφές με βάση το νερό. Σε ρούχα Υγρός λεκές: Βάλτε λίγο νέφτι σε ένα πανί ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ Μπορείτε να ελέγξετε εάν ο μαρκαδόρος σας είναι βασισμένος σε νερό ή αλκοόλ (μόνιμος μαρκαδόρος). Ζωγραφίστε κουκίδες με το μαρκαδόρο σε...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ Η μαργαρίνη είναι προϊόν που παρασκευάζεται με φυτικά έλαια, όπως αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο, σογιέλαιο, κραμβέλαιο και άλλα σε συνδυασμούς τ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Η μαγιονέζα είναι μια άσπρη κρύα σάλτσα, η οποία στη βάση της αποτελείται από λάδι, κρόκο αυγού και είτε χυμό λεμονιού ή ξύδι. Σε ρούχα ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΛΙΠΑΡΗ ΟΥΣΙΑ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΛΙΠΑΡΗ ΟΥΣΙΑ Λίπος ονομάζονται οι οργανικές ενώσεις μιας τρισθενούς αλκοόλης, της γλυκερίνης, με οργανικά οξέα. Ανάλογα με τη σύστασή τους στη κατάστασ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Για να συντηρήσετε το σπανάκι τυλίξτε το σε υγρό πανί.

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ Οι άνθρωποι και άλλα θηλαστικά παράγουν ούρα, ενώ τα πουλιά παράγουν ουρικό οξύ. Επίσης τα πτηνά δεν έχουν ουροδόχο κύστη, και ένα πουλί ο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙ Στα φύλλα του κόκκινου λάχανου είναι μια χρωστική ουσία που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το αν είναι αναμεμειγμένα με ουσίες που είναι όξινα ή...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΤΥΡΙ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΤΥΡΙ  Tα συσκευασμένα διατηρούνται μέχρι την ημερομηνία λήξης τους (εκτός αν παρουσιάσουν κάποια αλλοίωση), ενώ αν τα αγοράζετε χύμα, μην τα κ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΕΤΙΚΕΤΑ Σε ρούχα Μέθοδος Α: Βάλτε λίγο άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων στο λεκέ και αφήστε το για 5-6 ώρες. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο σας καν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΙ

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΙ Ένα σημαντικό συστατικό του κάρι είναι η κουρκούμη, που επίσης χρησιμοποιείται στην χρώση υφασμάτων. Συνεπώς μπορεί να δυσκολευτείτε να β...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Τα περισσότερα λαχανικά διατηρούνται καλύτερα στο ψυχρότερο μέρος του ψυγείου και σε συσκευασίες που αερίζονται και δεν μαζεύουν υγρασία....

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!