Προσέχετε τη χρήση του σίδερου όταν σιδερώνετε. Δοκιμάστε πάντα σε μία άκρη αν η θερμοκρασία που έχετε θέσει είναι ανεκτή από το ύφασμα. ...
ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΙΔΕΡΟΥ
Home > All posts
By NIKOS
Προσέχετε τη χρήση του σίδερου όταν σιδερώνετε. Δοκιμάστε πάντα σε μία άκρη αν η θερμοκρασία που έχετε θέσει είναι ανεκτή από το ύφασμα. ...
By NIKOS
Το κάθε λικέρ είναι ηδύποτο και εξ ολοκλήρου τεχνητής παρασκευής. Αναμιγνύονται προϋπολογισμένες ποσότητες αιθυλικής αλκοόλης, νερού, αρω...
By NIKOS
By NIKOS
Οι βαφές με βάση το λάδι απορροφώνται καλύτερα απ’ ότι οι βαφές με βάση το νερό. Σε ρούχα Υγρός λεκές: Βάλτε λίγο νέφτι σε ένα πανί ...
By NIKOS
Μπορείτε να ελέγξετε εάν ο μαρκαδόρος σας είναι βασισμένος σε νερό ή αλκοόλ (μόνιμος μαρκαδόρος). Ζωγραφίστε κουκίδες με το μαρκαδόρο σε...
By NIKOS
Η μαργαρίνη είναι προϊόν που παρασκευάζεται με φυτικά έλαια, όπως αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο, σογιέλαιο, κραμβέλαιο και άλλα σε συνδυασμούς τ...
By NIKOS
Η μαγιονέζα είναι μια άσπρη κρύα σάλτσα, η οποία στη βάση της αποτελείται από λάδι, κρόκο αυγού και είτε χυμό λεμονιού ή ξύδι. Σε ρούχα ...
By NIKOS
Λίπος ονομάζονται οι οργανικές ενώσεις μιας τρισθενούς αλκοόλης, της γλυκερίνης, με οργανικά οξέα. Ανάλογα με τη σύστασή τους στη κατάστασ...
By NIKOS
Οι άνθρωποι και άλλα θηλαστικά παράγουν ούρα, ενώ τα πουλιά παράγουν ουρικό οξύ. Επίσης τα πτηνά δεν έχουν ουροδόχο κύστη, και ένα πουλί ο...
By NIKOS
Στα φύλλα του κόκκινου λάχανου είναι μια χρωστική ουσία που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το αν είναι αναμεμειγμένα με ουσίες που είναι όξινα ή...
By NIKOS
Tα συσκευασμένα διατηρούνται μέχρι την ημερομηνία λήξης τους (εκτός αν παρουσιάσουν κάποια αλλοίωση), ενώ αν τα αγοράζετε χύμα, μην τα κ...
By NIKOS
Σε ρούχα Μέθοδος Α: Βάλτε λίγο άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων στο λεκέ και αφήστε το για 5-6 ώρες. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο σας καν...
By NIKOS
Ένα σημαντικό συστατικό του κάρι είναι η κουρκούμη, που επίσης χρησιμοποιείται στην χρώση υφασμάτων. Συνεπώς μπορεί να δυσκολευτείτε να β...
By NIKOS
Τα περισσότερα λαχανικά διατηρούνται καλύτερα στο ψυχρότερο μέρος του ψυγείου και σε συσκευασίες που αερίζονται και δεν μαζεύουν υγρασία....