ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΙΔΕΡΟΥ

Προσέχετε τη χρήση του σίδερου όταν σιδερώνετε. Δοκιμάστε πάντα σε μία άκρη αν η θερμοκρασία που έχετε θέσει είναι ανεκτή από το ύφασμα. Σε περιπτώσεις που η χαμηλή θερμοκρασία του σίδερου δε σας ικανοποιεί στο αποτέλεσμα, ανεβάστε τη θερμοκρασία, αλλά βάλτε ένα άλλο ύφασμα από πάνω του για να το προστατέψετε από την πυρακτωμένη πλάκα, από πιθανή γυαλάδα ή κάψιμο.

Σε ρούχα
Πλύνετε το ρούχο στους 60 βαθμούς, και πασπαλίστε ένα μίγμα με ίσα μέρη αλάτι, χυμού λεμονιού, ξύδι και μαύρη ζάχαρη στο υγρό ρούχο. Τοποθετήστε το ρούχο σε ένα ζεστό μέρος για 1-2 ώρες. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.

Αν το ρούχο είναι λευκό, μπορείτε να λευκάνετε το ρούχο με υπεροξείδιο του υδρογόνου αραιωμένο (1 μέρος 10% υπεροξείδιο του υδρογόνου και τα 2 μέρη κρύο νερό). Στη συνέχεια, πλένετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.

Αν το ρούχο σας είναι χρωματιστό, μπορείτε να δοκιμάσετε με χυμό κρεμμυδιού: κόψτε ένα κρεμμύδι, τρίψτε το λεκέ με το κρεμμύδι και στη συνέχεια πλένετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.

Σε έπιπλα και μοκέτες
Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το υλικό.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε το λεκέ όπως αφαιρείτε το λεκέ σε ρούχα. Το μαλλί δεν ανέχεται υπεροξείδιο του υδρογόνου. Δοκιμάστε με ένα κομμένο ξερό κρεμμύδι και στη συνέχεια ταμπονάρετε άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων διαλυμένο σε νερό.

Εάν ο λεκές είναι σε ανεπεξέργαστο μασίφ ξύλο, τρίψτε το λεκέ με ψιλό γυαλόχαρτο.

ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΙΔΕΡΟΥ 4.5 5 NIKOS Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 Προσέχετε τη χρήση του σίδερου όταν σιδερώνετε. Δοκιμάστε πάντα σε μία άκρη αν η θερμοκρασία που έχετε θέσει είναι ανεκτή από το ύφασμα. ...


On : Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!