Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

Standard
Σε ένα μπουκάλι του ενός λίτρου βάζουμε νερό και 30 γραμ. μαστίχα Χιου το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 μέρες και μετά κάθε πρωί βάζουμε σε ένα ποτηρι απο το νέρο αυτό και το πίνουμε. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε το μπουκάλι και το ξανα βάζουμε στο ψυγείο. Την άλλη μερα το ίδιο και ξανά και ξανά. Μετά από δέκα μέρες αλλάζουμε το νερό και βάζουμε καινούργια μαστίχα. Βοηθάει και στο ζάχαρο και τη χοληστερίνη.

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου