Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

Σε ένα μπουκάλι του ενός λίτρου βάζουμε νερό και 30 γραμ. μαστίχα Χιου το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 μέρες και μετά κάθε πρωί βάζουμε σε ένα ποτηρι απο το νέρο αυτό και το πίνουμε. Στη συνέχεια συμπληρώνουμε το μπουκάλι και το ξανα βάζουμε στο ψυγείο. Την άλλη μερα το ίδιο και ξανά και ξανά. Μετά από δέκα μέρες αλλάζουμε το νερό και βάζουμε καινούργια μαστίχα. Βοηθάει και στο ζάχαρο και τη χοληστερίνη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Tools : LINK 1 | LINK 2 | LINK 3
Copyright © 2013 symboyles