ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ

Για να μην λασπώσει το γιουβέτσι, μόλις το βγάλετε απο τον φούρνο, ρίξτε στο ταψί 4-5 παγάκια και ανακατέψτε καλά, ώστε να ανακοπεί το μαγείρεμα και να σταματήσει το ζυμαρικό να απορροφά υγρά.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 Για να μην λασπώσει το γιουβέτσι, μόλις το βγάλετε απο τον φούρνο, ρίξτε στο ταψί 4-5 παγάκια και ανακατέψτε καλά, ώστε να ανακοπεί το μα...


On : Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!