Σας «κάθονται» τα κέικ σας την ώρα που τα ψήνετε;Βγαίνουν αποτυχημένα τα γλυκά σας;Ενας βασικός απο τους λόγους που μπορεί να συμβαίνουν τα παραπάνω είναι ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα αυγά στη συνταγή!Είναι πολύ σημαντικό να χτυπάτε τα αυγά σε κάθε περίπτωση ΜΟΝΑ τους κι έπειτα να τα ενσωματώνετε στη ζύμη σας με τα υπόλοιπα υλικά.Κάτι τέτοιες μικρές λεπτομέρειεςς είναι που κάνουν τη διαφορά!
ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΓΛΥΚΑ
On : Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΑΥΓΑ, ΓΛΥΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου