Αλλο 1 πολύ καλό κολπάκι για να κάνουμε την ομελέτα μας πολύ αφράτη,είναι κατ αρχάς να είναι τα αυγα που θα χρησιμοποιήσουμε σε θερμοκρασία δωματίου και όχι κατευθείαν απο το ψυγείο,και εν συνεχεία μπορούμε να ρίξουμε μέσα στο μίγμα με τα αυγά λίγο φρέσκο γάλα,η ακόμα και λίγη κρέμα γάλακτος.Δοκιμάστε το!
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ
On : Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΑΥΓΑ, ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΓΗΤΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου