ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Για να κάνετε το φαγητό σας πιό ελαφρύ στο μαγείρεμά του,μπορείτε όταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια να μήν το κάνετε με λάδι,αλλα με νερό.Ναί με νεράκι.Προς το τέλος του μαγειρέματος  ρίξτε λίγο λαδάκι και αφήστε το να πάρει μια βράση.Με αυτό τον τρόπο το φαγητό σας θα γίνει και πιο ελαφρύ και πιό υγιεινό και με λιγότερες θερμίδες.Βεβαια η αλήθεια είναι οτι θα χάσει μέρος της νοστιμιάς του αλλα δέν μπορει κανείς να τά χει όλα.
ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 4.5 5 NIKOS Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για να κάνετε το φαγητό σας πιό ελαφρύ στο μαγείρεμά του,μπορείτε όταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια να μήν το κάνετε με λάδι,αλλα με νερό.Ναί...


On : Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!