Για να κάνετε το φαγητό σας πιό ελαφρύ στο μαγείρεμά του,μπορείτε όταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια να μήν το κάνετε με λάδι,αλλα με νερό.Ναί με νεράκι.Προς το τέλος του μαγειρέματος ρίξτε λίγο λαδάκι και αφήστε το να πάρει μια βράση.Με αυτό τον τρόπο το φαγητό σας θα γίνει και πιο ελαφρύ και πιό υγιεινό και με λιγότερες θερμίδες.Βεβαια η αλήθεια είναι οτι θα χάσει μέρος της νοστιμιάς του αλλα δέν μπορει κανείς να τά χει όλα.
ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
On : Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου