Οταν τηγανίζουμε κρέας ή ψάρι,γεμίζει το τηγάνι μας μαύρα υπολείμματα απο τις τροφές που τηγανίζονται.είναι μεγάλο λάθος να τα αφήσετε ώς έχουν για να τα πλύνετε αργότερα μιας και το να καθαριστούν θα σας δυσκολέψει πολύ.Αυτό που μπορείτε να κάνετε ειναι αφού αδειάσετε ότι λάδι έχει περισσέψει σε κάποιο σκεύος,να ρίξετε όσο είναι καυτό το σκεύος υγρό για πιάτα και αμέσως μετά νερό.Με αυτόν τον τρόπο,όταν θάρθει η ώρα να πλύνετε το τηγάνι σας θα δείτε οτι θα μπορέσετε να το καθαρίσετε πολύ πιο εύκολα.
ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
On : Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΤΗΓΑΝΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου