Οταν έχουμε να τσιγαρίσουμε κρεμμύδια και σκόρδα,φροντίζουμε να τσιγαρίσουμε πρώτα τα κρεμμύδια καί λίγο πρίν μαραθούν εντελώς βάζουμε τα σκόρδα.Με αυτόν τον τρόπο,αποφύγουμε να ροδίσουν πολύ τα σκόρδα και επίσης αποφεύγουμε να αποκτήσουν βαριά μυρωδιά και γίνουν δύσπεπτα.Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα,μπορούμε να αφαιρέσουμε και τις φύτρες απο τα σκόρδα.
ΕΛΑΦΡΥ ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΑ ΦΑΓΗΤΩΝ
On : Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου