Οταν χρησιμοποιείτε μαγιά για να φτιάξετε κάποιο ψωμί ή άλλο αρτοσκεύασμα,θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή το νερό στο οποίο θα τη διαλύσετε να είναι ΧΛΙΑΡΟ!!!Αν είναι πολύ καυτό η μαγιά θα καταστραφεί και ΔΕΝ θα ενεργοποιηθεί ΠΟΤΕ!!!Αν είναι πολύ κρύο δέ θα τη βοηθήσει να αναπτυχθεί και να ενεργοποιηθεί σωστά!
ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑΣ
On : Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου