Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατήσει μέσα τα αρώματα και τους χυμούς του φαγητού,θα σιγοψηθεί σε λίγα υγρά και θα δέσουν όλες οι γεύσεις.Φτιάξτε το πακέτο της λαδόκολλας μία ημέρα πρίν και αφήστε το στο ψυγείο να μαριναριστεί.Βγάλτε το και τοποθετήστε το 30 λεπτά στον πάγκο για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.Σιγοψήστε και καλή σας όρεξη!
ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
On : Σάββατο 30 Μαΐου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου