Ενα κρέας που εκτίθεται,έστω και ένα μερος αυτού στην κατάψυξη,μαυρίζει και ξεραίνεται κι όταν το μαγειρεύετε παραμένει στεγνό,σκληρό και άγευστο.Οταν θέλετε να αποψύξετε κρέας,αυτό θα πρέπει να το κάνετε πάντα μέσα στη συντήρηση του ψυγείου.Ετσι βοηθάμε το κρέας με τη αργή απόψυξή του να ανακτήσει τους χυμούς του σιγα σιγά.
ΠΩΣ ΑΠΟΨΥΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
On : Σάββατο 30 Μαΐου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου