Καταρχήν τα πικρά χόρτα θέλουν περισσότερο νερό κατά το βράσιμο ώστε να απαλύνει η γεύση τους. Όσο περισσότερο νερό, τόσο περισσότερο θα διαλυθεί η πίκρα τους.Ακόμη πιο αποτελεσματικό είναι ακόμη ένα τρικ! Δοκίμασε να βάλεις μέσα στην κατσαρόλα κομμάτια πατάτας που θα απορροφήσει ως δια μαγείας όλη την πικράδα από τα χόρτα.
Ξεπικρίστε εύκολα τα χόρτα
Καταρχήν τα πικρά χόρτα θέλουν περισσότερο νερό κατά το βράσιμο ώστε να απαλύνει η γεύση τους. Όσο περισσότερο νερό, τόσο περισσότερο θα διαλυθεί η πίκρα τους.Ακόμη πιο αποτελεσματικό είναι ακόμη ένα τρικ! Δοκίμασε να βάλεις μέσα στην κατσαρόλα κομμάτια πατάτας που θα απορροφήσει ως δια μαγείας όλη την πικράδα από τα χόρτα.
On : Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου