Για τέλειες ζύμες
Το νερό πρέπει να προστεθεί σταδιακά κι όχι όλο από την αρχή για να απορροφηθεί σωστά το αλεύρι.
- Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια σου, είναι ένδειξη πως ίσως να χρειάζεται έξτρα νερό. Αν όχι, χρησιμοποίησε λίγο λάδι ή νεράκι για να ξεκολήσει.
- Αν η ζύμη σου βγει νερουλή, απλά πρόσθεσε λίγο αλεύρι ακόμη.
Για τέλειες ζύμες
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 2 Μαρτίου 2013
Το νερό πρέπει να προστεθεί σταδιακά κι όχι όλο από την αρχή για να απορροφηθεί σωστά το αλεύρι. - Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια σου, εί...
On : Σάββατο 2 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΖΥΜΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου