Για τέλειες ζύμες

Το νερό πρέπει να προστεθεί σταδιακά κι όχι όλο από την αρχή για να απορροφηθεί σωστά το αλεύρι.
- Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια σου, είναι ένδειξη πως ίσως να χρειάζεται έξτρα νερό. Αν όχι, χρησιμοποίησε λίγο λάδι ή νεράκι για να ξεκολήσει.

- Αν η ζύμη σου βγει νερουλή, απλά πρόσθεσε λίγο αλεύρι ακόμη.
Για τέλειες ζύμες 4.5 5 NIKOS Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 Το νερό πρέπει να προστεθεί σταδιακά κι όχι όλο από την αρχή για να απορροφηθεί σωστά το αλεύρι. - Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια σου, εί...


On : Σάββατο 2 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!