- Κιμάς με κιμά έχει διαφορά: Ο αρνίσιος κιμάς είναι αρκετά λιπαρός οπότε και δε χρειάζεταιο προσθήκη λαδιού ενώ ο χοιρινός είναι αρκετά στεγνός, ακόμη και σε σχέση με τον μοσχαρίσιο. Ο κιμάς κοτόπουλου από την άλλη θέλει παρα πολύ καλό ζύμωμα για να αφρατέψει.
- Πόσο να το ψήσεις; Η ώρα ψησίματος διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο ψησίματος. 8 λεπτάκια στη σχάρα είναι αρκετά, σε 5 λεπτά το τηγανητό μπιφτέκι είναι έτοιμο, 6 λεπτάκια στο γκριλ, 10 λετπά στη γάστρα και 20 λεπτά στο φούρνο.
TIP: Για ακόμη πιο αφράτα μπιφτέκια, δοκίμασε να ρίξεις λίγη μπύρα στον κιμά!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου