Δε φουσκώνει η ζύμη; Τι κάνεις λάθος;


Όταν χρησιμοποιείς φρέσκια μαγιά σε ζύμη, όπως για παράδειγμα για να φτιάξεις ψωμί ή ζυμάρι, δεν πρέπει κανένα υλικό της συνταγής να είναι καυτό και κανένα παγωμένο.
Και αυτό γιατί τα καυτά υλικά καταστρέφουν τους ζυμομύκητες της μαγιάς, οπότε η ζύμη σου δεν θα φουσκώσει, ενώ, από την άλλη, τα παγωμένα τούς αδρανοποιούν, με αποτέλεσμα η ζύμη σου να «κάτσει».
Δε φουσκώνει η ζύμη; Τι κάνεις λάθος; 4.5 5 NIKOS Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 Όταν χρησιμοποιείς φρέσκια μαγιά σε ζύμη, όπως για παράδειγμα για να φτιάξεις ψωμί ή ζυμάρι, δεν πρέπει κανένα υλικό της συνταγής να ε...


On : Σάββατο 16 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!