Ο αποτελεσματικότερος τρόπος είναι να προσθέσουμε περισσότερο νερό ή ζωμό, ανάλατο φυσικά. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, προσθέτουμε μια λογική ποσότητα ξιδιού, χυμού λεμονιού ή ζάχαρης, διότι τα αλμυρά και τα όξινα σε μέτριες συγκεντρώσεις ενισχύουν το ένα το άλλο, αλλά σε μεγαλύτερες δίνουν μια πιο ουδέτερη γεύση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το αλάτι.
Εάν πέσει πολύ αλάτι στη σούπα,
On : Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΑΛΑΤΙ, ΣΟΥΠΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου