Κρέας βραστό ή ψητό;

Το βράσιμο προκαλεί λιώσιμο του συνδετικού ιστού του κρέατος και μετατροπή του σε ζελατίνα, που είναι πιο μαλακή. Αντίθετα, το ψήσιμο προκαλεί συρρίκνωση και σκλήρυνση του συνδετικού ιστού, με αποτέλεσμα το κρέας να γίνεται σκληρό. Κότσι, ποντίκι, στηθοπλευρά, καπάκι, σβέρκος και λάπα είναι καταλληλότερα για βράσιμο, ενώ φιλέτα, μπριζόλες, κόντρα, σπάλα και σπαλομπριζόλες είναι προτιμότερο να ψήνονται σε φούρνο.
Κρέας βραστό ή ψητό; 4.5 5 NIKOS Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 Το βράσιμο προκαλεί λιώσιμο του συνδετικού ιστού του κρέατος και μετατροπή του σε ζελατίνα, που είναι πιο μαλακή. Αντίθετα, το ψήσιμο π...


On : Σάββατο 30 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!