Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υποκατάστατα χαμηλών θερμίδων, όπως π.χ. απομίμηση σοκολάτας, στέβια ή σουκραλόζη αντί για ζάχαρη ή ελαφριά κρέμα ζαχαροπλαστικής αντί για κρέμα γάλακτος.
Γλυκά: όλη η απόλαυση με τις μισές θερμίδες
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υποκατάστατα χαμηλών θερμίδων, όπως π.χ. απομίμηση σοκολάτας, στέβια ή σουκραλόζη αντί για ζάχαρη ή ελαφριά κρέμα ζαχαροπλαστικής αντί για κρέμα γάλακτος.
On : Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΓΛΥΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου