Για χυμώδες και τρυφερό βραστό

Για να μη χάσει το κρέας τους φυσικούς χυμούς του, μαγειρέψτε το σε νερό που έχει ήδη ζεσταθεί (εκτός εάν το φτιάχνετε σούπα, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύο νερό). Στο ζεστό νερό οι πρωτεΐνες του κρέατος ζελατινοποιούνται και σχηματίζουν μια προστατευτική κρούστα, η οποία εμποδίζει τη διαφυγή των χυμών του και το κρατάει μαλακό. Για να το πιάσετε από την κατσαρόλα, χρησιμοποιήστε λαβίδα και όχι πιρούνι.
Για χυμώδες και τρυφερό βραστό 4.5 5 NIKOS Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 Για να μη χάσει το κρέας τους φυσικούς χυμούς του, μαγειρέψτε το σε νερό που έχει ήδη ζεσταθεί (εκτός εάν το φτιάχνετε σούπα, οπότε μ...


On : Σάββατο 30 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!