Tραγανό φύλλο πίτας: Πώς το πετυχαίνω;
Για να γίνει πιο τραγανό και ευπαρουσίαστο το φύλλο της πίτας, είτε είναι έτοιμο είτε σπιτικό, ράντισέ το με λίγο γάλα χαμηλών λιπαρών πριν το ψήσεις.
Tραγανό φύλλο πίτας: Πώς το πετυχαίνω;
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 16 Μαρτίου 2013
Για να γίνει πιο τραγανό και ευπαρουσίαστο το φύλλο της πίτας, είτε είναι έτοιμο είτε σπιτικό, ράντισέ το με λίγο γάλα χαμηλών λιπαρών π...
On : Σάββατο 16 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΖΥΜΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου