Γίνονται τέλειοι γεμιστοί, αλλά και περασμένοι στο κουρκούτι και τηγανητοί είναι θαυμάσιοι. Όμως, αν δεν χρησιμοποιήσουμε τους κολοκυθανθούς αμέσως, τους διατηρούμε για 2-3 ημέρες ως εξής: Χωρίς να τους πλύνουμε, αφαιρούμε την πορτοκαλόχρωμη βάση στο εσωτερικό κάθε ανθού, προσεχτικά, όμως, για να μην σχιστούν, και βάζουμε τον έναν ανθό μέσα στον άλλο, όπως τα χωνάκια του παγωτού. Στη συνέχεια τυλίγουμε τους ανθούς με χαρτί κουζίνας ή σε μια χαρτοσακούλα του μανάβη και τους διατηρούμε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.
πηγή:http://www.gastronomos.gr
πηγή:http://www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου