Αποξηραμενο ξυσμα λεμονιου

Ξύστε στον ψιλό τρίφτη τη φλούδα από μερικά λεμόνια ακέρωτα και κατά προτίμηση βιολογικά. Απλώστε το ξύσμα σε μια λαδόκολλα και αφήστε το να στεγνώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για μια μέρα. Όταν το ξύσμα αποξηραθεί, διπλώνουμε τη λαδόκολλα και πιέζουμε καλά με τα χέρια. Μόλις αποκτήσαμε μια λεμονάτη σκόνη που θα αρωματίσει την πράσινη σαλάτα, τα ψητά, την τάρτα λεμονιού ή ακόμα και τη μαγιονέζα. Όση περισσέψει, βάλτε την σε βαζάκι που κλείνει ερμητικά. Διατηρείται για αρκετό καιρό.
πηγή:http://www.gastronomos.gr
Αποξηραμενο ξυσμα λεμονιου 4.5 5 NIKOS Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 Ξύστε στον ψιλό τρίφτη τη φλούδα από μερικά λεμόνια ακέρωτα και κατά προτίμηση βιολογικά. Απλώστε το ξύσμα σε μια λαδόκολλα και αφήστε...


On : Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!