Αν μας περίσσεψε τοματοπελτές, πριν τον βάλουμε στο ψυγείο, τον μεταφέρουμε από την κονσέρβα σε ένα καθαρό και στεγνό γυάλινο βαζάκι και καλύπτουμε την επιφάνεια με ελαιόλαδο. Αυτό «μονώνει» τον πελτέ και έτσι δεν μαυρίζει ούτε μουχλιάζει.
πηγή:http://www.gastronomos.grΓια να μη χαλασει ο πελτες
On : Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΛΤΕ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου