Ένα ακόμη μυστικό μείγμα μπαχαρικών θα σε μετατρέψει σε Master Chef της κουζίνας και όλοι θα ανρρωτιούνται πως πήρε τόσο ωραίο άρωμα το μπακαλιαράκι, η τσιπούρα ή το σαγανάκι της γαρίδας σου.
Ανακάτεψε μαζι σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά:
5 κ.γ σπόρους βασιλικού
5 κ.γ μαραθόσπορος
4 κ.γ. αποξηραμένο μαϊντανό
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού αποξηραμένο
Ρίξε επάνω από το ψάρι σου πριν το βάλεις στη σχάρα ή το τηγάνι. Ρίξε το μείγμα μέσα στο νερό που βράζει. Πολύ καλό συστατικό για σούπες με ψάρια (Ψαρόσουπα/Κακαβιά)
πηγή:www.tlife.grΑνακάτεψε μαζι σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά:
5 κ.γ σπόρους βασιλικού
5 κ.γ μαραθόσπορος
4 κ.γ. αποξηραμένο μαϊντανό
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού αποξηραμένο
Ρίξε επάνω από το ψάρι σου πριν το βάλεις στη σχάρα ή το τηγάνι. Ρίξε το μείγμα μέσα στο νερό που βράζει. Πολύ καλό συστατικό για σούπες με ψάρια (Ψαρόσουπα/Κακαβιά)
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου