Με τη δύναμη της χαμηλής θερμοκρασίας...
Θέλεις να τρίψεις λίγο τυράκι γιατί το μενού απόψε έχει ζυμαρικά! Κάθε φορά όμως που ξεκινάς να τρίβεις το κίτρινο τυρί σου, αυτό βγάζει λάδι, μαλακώνει και σπάει χωρίς να τρίβεται. Ένας πιο εύκολος τρόπος να τρίψεις τυρί γρήγορα είναι να βάλεις το κομμάτι με το τυρί για 30 λεπτά στην κατάψυξη. Άφησέ το εκεί και δοκίμασε αφού παγώσει αρκετά. Φρόντισε μόνο να τρίψεις όλο το κομμάτι με το τυρί, γιατί το υπόλοιπο μετά την αλλαγή της θερμοκρασίας από την κατάψυξη σε θερμοκρασία δωματίου θα πρέπει να καταναλωθεί αμέσως!
Θέλεις να τρίψεις λίγο τυράκι γιατί το μενού απόψε έχει ζυμαρικά! Κάθε φορά όμως που ξεκινάς να τρίβεις το κίτρινο τυρί σου, αυτό βγάζει λάδι, μαλακώνει και σπάει χωρίς να τρίβεται. Ένας πιο εύκολος τρόπος να τρίψεις τυρί γρήγορα είναι να βάλεις το κομμάτι με το τυρί για 30 λεπτά στην κατάψυξη. Άφησέ το εκεί και δοκίμασε αφού παγώσει αρκετά. Φρόντισε μόνο να τρίψεις όλο το κομμάτι με το τυρί, γιατί το υπόλοιπο μετά την αλλαγή της θερμοκρασίας από την κατάψυξη σε θερμοκρασία δωματίου θα πρέπει να καταναλωθεί αμέσως!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου