Μπορεί να μην φανταζόσουν ποτέ πως υπάρχει mix μπαχαρικών για ζυμαρικά, όμως είναι γεγονός πως τα ξερά μυρωδικά μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην κουζίνα σου, εφόσον βέβαια αξιοποιηθούν όπως πρέπει. Ένα τυπικό μείγμα είναι το παρακάτω:
5 κ.σ. ξερό βασιλικό
1 κ.γ ξερό σκόρδο
2 κ.σ. θυμάρι ξερό
3 κ.σ. ρίγανη
Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και κλείσε την μυρωδιά και τη γεύση τους σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά. Πώς θα το χρησιμοποιήσεις; Είτε κατ' ευθείαν επάνω στα ζεστά μακαρόνια σου, είτε μέσα στην σάλτσα σου*!
*Πιθανότατα να είναι λίγο βαρύ σαν μείγμα για λευκές, αλλά ιδανικό για κόκκινες σάλτσες. Πάντα κατάλληλο για "απευθείας" χρήση επάνω στα ζυμαρικά...
πηγή:www.tlife.gr5 κ.σ. ξερό βασιλικό
1 κ.γ ξερό σκόρδο
2 κ.σ. θυμάρι ξερό
3 κ.σ. ρίγανη
Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και κλείσε την μυρωδιά και τη γεύση τους σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά. Πώς θα το χρησιμοποιήσεις; Είτε κατ' ευθείαν επάνω στα ζεστά μακαρόνια σου, είτε μέσα στην σάλτσα σου*!
*Πιθανότατα να είναι λίγο βαρύ σαν μείγμα για λευκές, αλλά ιδανικό για κόκκινες σάλτσες. Πάντα κατάλληλο για "απευθείας" χρήση επάνω στα ζυμαρικά...
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου