Έχεις προγραμματίσει νόστιμο γιουβέτσι.
Πριν ξεκινήσεις να το ετοιμάσεις κάνε το εξής trick και θα είσαι σίγουρη πως θα έχεις το πιο μαλακό και νόστιμο γιουβέτσι που έφαγες ποτέ. Άλειψε το κρέας σου με ελαιόλαδο και άφησέ το στο ψυγείο για 12 ώρες. Το κρέας θα απορροφήσει το ελαιόλαδο, θα μακαλώσει και θα σου δώσει όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Αν μάλιστα λαδώσεις το κρέας σου κομμένο σε μερίδες, μπορείς και να το σοτάρεις χωρίς επιπλέον λάδι και να γίνει ακόμη πιο υγιεινό.
Πριν ξεκινήσεις να το ετοιμάσεις κάνε το εξής trick και θα είσαι σίγουρη πως θα έχεις το πιο μαλακό και νόστιμο γιουβέτσι που έφαγες ποτέ. Άλειψε το κρέας σου με ελαιόλαδο και άφησέ το στο ψυγείο για 12 ώρες. Το κρέας θα απορροφήσει το ελαιόλαδο, θα μακαλώσει και θα σου δώσει όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Αν μάλιστα λαδώσεις το κρέας σου κομμένο σε μερίδες, μπορείς και να το σοτάρεις χωρίς επιπλέον λάδι και να γίνει ακόμη πιο υγιεινό.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου