Χρησιμοποίησε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για μαλακό και πεντανόστιμο γιουβέτσι

Έχεις προγραμματίσει νόστιμο γιουβέτσι.
Πριν ξεκινήσεις να το ετοιμάσεις κάνε το εξής trick και θα είσαι σίγουρη πως θα έχεις το πιο μαλακό και νόστιμο γιουβέτσι που έφαγες ποτέ. Άλειψε το κρέας σου με ελαιόλαδο και άφησέ το στο ψυγείο για 12 ώρες. Το κρέας θα απορροφήσει το ελαιόλαδο, θα μακαλώσει και θα σου δώσει όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Αν μάλιστα λαδώσεις το κρέας σου κομμένο σε μερίδες, μπορείς και να το σοτάρεις χωρίς επιπλέον λάδι και να γίνει ακόμη πιο υγιεινό.
Χρησιμοποίησε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για μαλακό και πεντανόστιμο γιουβέτσι 4.5 5 NIKOS Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις προγραμματίσει νόστιμο γιουβέτσι. Πριν ξεκινήσεις να το ετοιμάσεις κάνε το εξής trick και θα είσαι σίγουρη πως θα έχεις το πιο μα...


On : Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!