Παίρνεις την αλατιέρα σου για να νοστιμίσεις το φαγητό και εκεί συμβαίνει το... "κακό"! Σου έπεσε περισσότερο αλάτι από όσο υπολόγιζες. Πρέπει λοιπόν να κινηθείς γρήγορα. Στο νερό που βράζει ή την σάλτσα σου πρόσθεσε μια καθαρισμένη πατάτα. Η πατάτα έχει την ιδιότητα να τραβάει το αλάτι με αποτέλεσμα να μετριάσει λίγο τη γεύση στο φαγητό σου και να μην γίνει πολύ αλμυρό.
Μήπως σου έπεσε παραπάνω αλάτι στην κατσαρόλα; Τι μπορείς να κάνεις
On : Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΑΛΑΤΙ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου